10 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Uzzini, kas jauns jūlija Cosmo!

 

Jūlija Cosmo vāka modeles lomā ir iejutusies dzīvespriecīgā aktrise un uzņēmēja Sofija Vergara. Šīs amerikāņu mīlulītes ienākumi ir iespaidīgi, viņai ir dievīgas lomas seriālos un filmās, pieprasīta apģērbu un aksesuāru līnija un ļoti izskatīgs līgavainis. Kā viņa to panāk?! Lasi jau 26. lappusē!

Sofija ir viena no tām patīkamajām slavenībām, kuru mēs labprāt vēlētos par savu labāko draudzeni. Taču kāpēc dažas pasaules slavenības tiek dievinātas, kamēr citas – nīstas? Un cik svarīgi sievietēm ir patikt citiem? Mēs vēlējāmies izpētīt, kas īsti mūs padara pievilcīgas citu acīs. Lasi 20. lappusē!

Šomēnes šopinga sadaļa ir izdevusies patiešām kārdinoša. Ieskaties, lai uzzinātu, kā pavedināt pat simpātiskāko sērferi pludmalē ar košām apdrukām un neona toņiem, kā kombinēt džinsu šortus un ko īsti vilkt uz draudzenes kāzām. Tāpat tu atklāsi, kāda ir šobrīd aktuālākā supermodeļu frizūra, kādas priekšrocības tev sniedz kosmētiskais ūdens un kā izskatīties stilīgi tikai piecās sekundēs – tev būs nepieciešamas tikai saulesbrilles un pieskaņota lūpu krāsa!

Vai arī tev kādreiz ir ienākusi prātā neprātīga vēlme krasi mainīt karjeru? Pat viens telefona zvans, sen neredzēts draugs vai nejauši nosūtīts CV spēj apgriest dzīvi kājām gaisā. Mēs uzmeklējām septiņas drosmīgas sievietes, kuras pieņēma riskantu lēmumu mainīt karjeru uz visiem laikiem. Par to, kā viņām tas izdevās, lasi 51. lappusē!

Vasaras laikā parūpējies par karstu seksu vēl pirms nokļūšanas guļamistabā! 57. lappusē lasi vairākas lieliskas idejas, kā uzlabot pikantās sajūtas. Savukārt lappusi tālāk tu vari baudīt patiešām karstu tēmu – kā nodarboties ar reibinošu seksu skaidrā prātā. Tu taču zini, ka tikai daži kokteiļi var padarīt tevi lielisku sabiedrībā un satriecošu gultā. Taču galvu reibinošas sajūtas var sniegt arī sekss skaidrā prātā!

Vai esi kādreiz aizdomājusies, kāpēc kašmirs ir tik dārgs? Cik daudz izmaksā modes skates rīkošana un vai slavenības var paturēt drēbes, kuras velk fotosesijās un pasākumos? Un kāpēc Louboutin firmas zīme ir sarkanas zoles? Uz šiem un citiem interesantiem jautājumiem, kas saistīti ar modi, atbildes lasi 70. lappusē! 

 

Lai tev festivālu, pludmales ballīšu un karstu vasaras nakšu piepildīts jūlijs!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.