1.6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Rudens palēnām ienāk Kalnciema kvartālā

 

Dzestrie rudens vakari ir jau klāt, tomēr atvadīties no vasaras arī vēl negribas. Atnāc šonedēļ uz Kalnciema kvartālu un noķer vasaras atskaņas rudens gaisā.

12.septembrī plkst. 20:00 uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves uzstāsies pieredzes bagātais pūtēju ansamblis “Keksi”, kurš 8 cilvēku sastāvā profesionāli sildīs rudenīgo gaisu ābeļdārzā atbilstoši termometra atzīmei vasarā.

Grupu “Keksi” 1997. gada maijā dibināja Aleksandrs Sircovs (Muravejs), un tā uzsāka aktīvu koncertdarbību jau pēc nepilna mēneša. Ar devīzi: “Galvenais, lai visiem būtu jautri!” jau sešpadsmit gadus apvienība “Keksi” to nodrošina, pārstāvot tādus mūzikas žanrus kā Rockabilly, Rock&Roll, Rhythm&Blues un Boogie. Grupas pastāvēšanas gados ir mainījušies gan sastāva dalībnieki, gan to spēlētie instrumenti, tomēr dzīvespriecīgais grupas skanējums izdzīvojis cauri laikam nemainīgs.

Ieeja pasākumā no plkst. 19:00, ieeja –  bez maksas.

13.septembrī plkst. 19:00 zem klajas debess noskaties romantisku komēdiju ar Jūenu Makgregoru un Emīliju Blantu galvenajās lomās “Tas notika Jemenā”. Pēdējais šīs vasaras sezonas kino seanss cikla “Platekrāna vakari” ietvaros. Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Plkst. 21:00 koncerta ieraksts – pēc skatītāju vēlēšanās. 

Ieeja bez maksas, pasākuma laikā darbosies kafejnīca.

14.septembrī no plkst. 10:00 līdz 16:00 norisināsies zemnieku un amatnieku tirdziņš un Veltas Ķešānes jaunā brīvdabas leļļu izrāde “Labsirdīgais stāsts”.

No 10:00 līdz 16:00 pagalmā kā ik sestdienu būs iegādājamas rudens veltes no  Latvijas zemniekiem, kā arī jaunas dizaineru un amatnieku kolekcijas. Tirdziņā arī svaigais medus, sēnes, svaigi spiesta ābolu sula, smiltsērkšķi, jauni maizes izstrādājumi, gardas kūkas un lieliski kūpinājumi. Vīnu veikalā baudāmi un līdzi ņemami dažādi Mārtiņa Rītiņa un restorāna “Vincents” gardumi. 

Vairāk informācijas www.kalnciemaiela.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.