1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Diāna”!

 

 

Cosmo kino ir klāt! Šoreiz piedāvājam tev noskatīties lieliskās filmas “Diāna” pirmizrādi. Nenokavē un piesakies!

 

Stāsts par Velsas princeses Diānas pēdējiem diviem dzīves gadiem un viņas attiecībām ar ķirurgu Hasnatu Hanu. Viena no pasaules apbrīnotākajām sievietēm, kuras dzīvē atlika maz vietas privātumam, uzdrīkstējās ļauties attiecībām, kas beidzās tikai dažas nedēļas pirms traģiskās autoavārijas 1997.gadā, Parīzē. Tiek uzskatīts, ka tieši Hasnats Hans bijis Diānas mūža mīlestība… 

Titullomu filmā atveido divkārt Oskara balvai nominētā Naomi Votsa (“Divas mātes”, “Neiespējamais”), viņai līdzās Nevins Endrjūss (seriāls “Pazudušie”). Filmas režisors – Olivers Hiršbīgels (“Sakāve”).

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 16. oktobra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, vēlamo kinoteātri kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 17. oktobrī k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:45, Cinamon kino plkst. 20:00 un kino Citadele (Forum Cinemas) plkst. 19:30 vai 18. oktobrī uz k/t Splendid Palace vakara seansu. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Kino seansa partneris: PARFOIS.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.