12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Apmeklē Ziemassvētku labdarības tirdziņu!

 

7. decembrī Starptautiskais sieviešu klubs Rīgā sadarbībā ar ārvalstu vēstniecībām aicina apmeklēt eksotisku Ziemassvētku labdarības tirdziņu un iegūt spilgtas emocijas, apmeklējot vairāk nekā 25 vēstniecību sagatavotos dāvanu stendus, baudot dažādu valstu nacionālās virtuves un piedaloties aizraujošā labdarības izsolē.

 

Tirdziņš ir lieliska iespēja jau laikus iegādāties jūsu mīļajiem neparastas un pārsteidzošas Ziemassvētku dāvanas – gan paštaisītus ēdienus un rotaslietas, interjera lietas, gan savai valstij tipiskas Ziemassvētku dāvanas, piemēram, no Korejas vai Ķīnas, Skandināvijas valstīm, Turcijas, Lietuvas u.c.

Visi ienākumi no izsoles un pārdotās produkcijas tiks ziedoti Latvijas labdarības organizācijām. Pagājušajā gadā tirdziņa laikā tika savākti vairāk nekā 20 000, kas ļāva atbalstīt trūcīgās ģimenes, jaunās māmiņas, vecāka gadagājuma cilvēkus un no vardarbības cietušus cilvēkus gan Rīgā, gan Latvijas novados. Līdzekļi tika ziedoti Teikas bērnu namam, Krīzes centram bērniem un ģimenēm, Ronald McDonalds mobilajam aprūpes centram, Mātes Terēzes misionāru centram, Iļģuciema sieviešu cietuma jaunajām māmiņām, Auces krīzes centram “Namiņš”, Rīgas Anglikāņu baznīcas zupas virtuvei, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, “Mārtiņa Māja” Liepājā, Irlavas bērnu namam, Centram cilvēkiem ar atkarībām “Bētlemes māja”, Krīzes centram “Marsa Gatve” un “Māras Centram”

Tirdziņa norises vieta un laiks: 7. decembrī, no plkst. 11:00 – 16:00, Rīgas Domes telpās, Rātslaukumā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNozodz sev laiku…
Nākamais rakstsĒdenes romantika − Seišelas