7.9 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Papucis”!

 

Deivida Vozņaka (Vins Vons) dzīve nav rožu lauks: viņš ir parādā mafijai, viņa draudzene, būdama stāvoklī, grasās viņu pamest, bet tēvs draud ar atlaišanu no darba. Vai varētu būt vēl ļaunāk? Negaidīti Deivids uzzina, ka spermas bankā, kuru viņš apmeklēja, būdams students, ir notikusi kļūda, kā rezultātā viņš ir kļuvis par tēvu 533 bērniem! Un piektā daļa viņa bērnu ir vērsusies tiesā, lai uzzinātu donora vārdu. Šauboties – atklāt vai neatklāt savu identitāti, Deivids nolemj iepazīt tuvāk kaut vai dažas no savām negaidīti iegūtajām atvasēm…

Lai pieteiktos uz filmas seansu 5. decembrī, līdz 4. decembra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies Cinamon kino plkst. 19:50, Forum Cinemas plkst. 18:45, Multikino plkst. 19:20. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Maybelline New York īpaši Cosmo lasītājām seansa laikā piedāvās ekskluzīvu iespēju izmēģināt savu jauno 2014. gada inovāciju, kas vēl nav pieejama veikalos. Savukārt 3 skatītājām katrā kinoteātrī būs iespēja laimēt Maybelline New York populārāko  produktu komplektu.

Par godu filmas pirmizrādei, portāls Mammamuntetiem.lv rīko fotokonkursu “Papucis”. Aicini arī savu mīļoto vīrieti iesūtīt fotogrāfiju, kurā viņš redzams ar savu atvasi un, iespējams, tieši viņam Cosmopolitan redakcija sadarbībā ar Stenders piešķirs simpātiju balvu – “Vīrieša komplektu”! Tajā ietilpst īpaši vīrieša vajadzībām radīts ķermeņa un matu šampūns, ķermeņa eļļa un ziepes „Šefs” ar vērtīgām dabas izejvielām un vīrišķīgu aromātu. Klikšķini šeit, lai piedalītos!

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts1. Advente
Nākamais rakstsPēdējā tikšanās