15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Cosmo.lv blogu konkurss noslēdzies!

 

No 19. novembra līdz pat 18. decembrim Cosmopolitan mājaslapā norisinājās blogu konkurss, kura ietvaros mēs izvērtējām Cosmo meiteņu iesūtītos dienasgrāmatu ierakstus, lai atrastu labāko.


Šodien konkurss ir noslēdzies un par interesantākā ieraksta autori redakcijas balsojumā tika atzīta PLAYPAUSE – apsveicam! Viņa balvā saņem Guess Girl Belle smaržas. 

 

Citāts no bloga ieraksta: 

“Šodien domāju par pirmo mīlestību. Patiesībā, par to es domāju katru dienu, taču šoreiz kaut kā citādi.

Es plēsu matus,raudāju,zīmēju uz rokām tavu vārdu, vilku tavas drēbes, lai saglabātu sevī tavu smaržu, krāsoju sarkanas lūpas un tad bučoju tevi uz pieres, piekritu visam, ko tu teici, pat nesaprazdama, par ko ir runa, zīlēju bērnišķīgas lietas un uzreiz tam noticēju, pa kluso pūtu tavas smaržas,lai, aizejot uz skolu, tu man vislaik būtu blakus, slēpu mazas mīlas vēstules tavā dienasgrāmatā un citreiz makā. Kā rāda arī filmās, uz rūtiņu burtnīcas malām rakstīju savu vārdu kopā ar tavu uzvārdu, krāsoju uz melniem nagiem mazas,oranžas sirsniņas.Un es tevi mīlu. ļoti,ļoti,ļoti. Vēljoprojām.Zinu,ka nekad un nekas,nekad un nekas,nekas,nekas,nekad nebūs,bet es tev piedotu visu. Un vēl beigās atvainotos pati. Tu mani pazini tik ļoti, ka no manas grimases varēji pateikt diagnozi, tu zināji,kādai Coldplay dziesmai ir jāskan tieši tajā brīdī, un mūsu dzīve bija maziem mirdzumiņiem bagāta.”

Bloga turpinājumu lasi, klikšķinot šeit!

Ar uzvarētāju par balvas saņemšanu sazināsimies personīgi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.