9.3 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Dalasas pircēju klubs”!

 

Tikko notikušajā “Golden Globes” balvu ceremonijā filma “Dalasas pircēju klubs” nopelnīja veselus divus globusus nominācijās “Labākais aktieris” (Metjū Makonahijs) un “Labākais otrā plāna aktieris” (Džareds Leto). Tev ir iespēja noskatīties filmu īpašajā Cosmo pirmizrādē!


Teksasas kovboja Rona Vudrūfa dzīvi satricina pēkšņa diagnoze – HIV pozitīvs. Dzīvot viņam atlikušas 30 dienas. Tolaik, 1985.gadā tikai sāka apzināties AIDS izplatību un to, kā cīnīties ar šo vīrusu. Rons, no kura novērsās daudzi viņa kādreizējie draugi, sāk pats meklēt legālus un nelegālus ārstēšanās veidus… Galveno lomu filmā, kuras pamatā ir patiesi notikumi, atveido Metjū Makkonahijs, viņam līdzās Džereds Leto, Dženifera Gārnere un citi.

Lai pieteiktos uz filmas seansu 16. janvārī, līdz 15. janvāra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies Forum Cinemas plkst. 18:30 un Multikino plkst. 20:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Filmas pirmizrādes laikā tevi gaida īpaši pārsteigumi no Avon!


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDarītāji vai nedarītāji…?
Nākamais rakstsReceptes gardēžiem