17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Iznācis februāra Cosmopolitan!

 

Februāris solās būt īpaši romantisks un košs – tieši tāpat kā jaunais Cosmopolitan numurs. Uz vāka šomēnes redzēsi spilgto un pašpārliecināto Dženiferu Lopesu, kura aizrauj ne tikai ar savu grezno dzīvi, bet arī lielajām darba spējām. Holivudas dīva atklāj, ka visvairāk lepojas ar saviem bērniem, bet vīriešos visaugstāk vērtē labu humora izjūtu.

64. lappusē atradīsi personālvadības speciālistes Līgas Sleņģes padomus, kā iegūt sapņu darbu. Savukārt, lai kļūtu pilnīgi nepārspējama, iemācies lasīt cilvēku domas. Bijusī ASV Slepenā dienesta aģente un izmeklētāja Evija Pomporosa māca pašpārliecības pamatus.

Lai februāri padarītu pikantu, izklaidē sevi ar lomu spēlēm guļamistabā. Vienīgais, kas tev nepieciešams, ir neliela iztēle un laba humora izjūta. Vispirms noskaidro savas fantāzijas: policiste, noziedzniece, ārste, paciente… izvēlies piemērotāko, taču neaizmirsti par jautrību. Cosmo nav iedomājams bez iekārojamiem puišiem un šomēnes tevi gaida īpašs pārsteigums – četri izģērbti un trakoti seksīgi vīrieši.

Savukārt visu par briljantiem, karātiem un slavenību saderināšanās gredzeniem uzzināsi žurnāla 14. un 76. lappusē.

70. lappusē analizē sešus izplatītākos, aizspriedumainākos un nepatiesākos iemeslus, kas tiek minēti, ja sieviete joprojām ir viena. Savukārt dažas lappuses tālāk raudi un smejies kopā ar bēgošajām līgavām, kuras drosmīgi atklāj, kāpēc laulība izraisa viņās paniku.

Pirms raksti vēstuļu palagus savām aizceļojušām draudzenēm un pilnībā atsakies no kokteiļu pēcpusdienām, uzzini, kur un kā atrast jaunas draudzenes.

Februāra numurā atradīsi arī daudz iedvesmojošas un krāsainas modes lapas. Tāpat arī padomus, ko vilkt mugurā uz randiņu, un kā izskatīties satriecoši deju zālē. Šomēnes modē ir maigie pasteļtoņi, kas izcels tavu sievišķību. Desertā nobaudi īpaši saldās modes lapas kopā ar Dolce&Gabbana jaunākā aromāta seju Keitu Kingu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.