3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Izdzīvo tikai mīlētāji”!

 

3.aprīlī notiks Džima Džārmuša jaunākās filmas “Izdzīvo tikai mīlētāji” pirmizrādes seanss sadarbībā ar žurnālu COSMOPOLITAN. Piesakies uz filmas pirmizrādi arī tu! Pārsteiguma balvas seansa apmeklētājiem sagādās “Avon”būs iespēja laimēt “Avon” kosmētikas balvas un saņemt paraudziņus.

 

“Izdzīvo tikai mīlētāji” ir neparasts mīlasstāts starp Ādamu un Ievu. Ādams, “underground” mūziķis, dzīvo pelēcīgajā Detroitā, dienās neiziedams no mājas un slīgdams dziļā depresijā, redzot pasaules notikumu virzību. Ieva, dzīvespriecīga un noslēpumaina būtne, ierodas pie drauga, ar kuru kādu laiku bija pašķīrusies. Viņu mīlasstāts ir risinājies jau vairākus gadsimtus, taču viņu kaislīgās attiecības apdraud Ievas jaunākā māsa… 

Filmas “Izdzīvo tikai mīlētāji” režisors ir viens no Amerikas neatkarīgā kino nozīmīgākajām figūrām – Džims Džārmušs (“Lauztie ziedi”, “Kafija un cigaretes”, “Spoku suns”), galvenās lomas filmā atveido Toms Hidlstons, Tilda Svintone un Mia Vasikovska.

Lai pieteiktos uz filmas pirmizrādi, līdz 2. aprīļa plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 3. aprīlī Forum Cinemas plkst. 18:45 un Multikino plkst. 18:30. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.