18 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Piesakies gada romantiskākajam skrējienam!

 

Ņem mīļoto aiz rokas un meties piedzīvojumā! Līdz 20. maijam pāri no visas Latvijas tiek aicināti pieteikties jautrām, amizantām un visādi citādi atšķirīgām orientēšanas sacensībām. Īpaši tiek aicināti tie pāri, kas drīzumā plāno precēties.

Kāzas ir viens no gaidītākajiem notikumiem cilvēka mūžā, kam ikviens gatavojas ar īpašu rūpību. Arī izdevniecība “White Book” gatavojas lielai dienai – “Kāzu iedvesmas grāmatas” iznākšanai, kura paredzēta pašā pavasara un kāzu svinību plaukumā.

“Kāzu iedvesmas grāmata” iznāks maija vidū. Tajā atspoguļotas vairāk nekā 30 pāru kāzas, kas notikušas Latvijā, izcēlušās ar oriģinalitāti un kādu īpašu odziņu. Pie grāmatas satura izveides strādājuši tādi eksperti kā kreatīvās pasākumu aģentūras “Chocolate Events” īpašniece un radošā direktore Sindija Vilde-Spinga, vakara vadītājs ar stāžu Valters Krauze, “Kāzu Aģentūras” īpašniece un direktore Dace Miezīte, modes zīmolu, reklāmas un stila dizainere Kristīne Rudzinska u.c. Grāmatā publicēti Latvijā iemīļotu fotogrāfu darbi. Projektā piedalījušies tādi fotogrāfi kā Andrejs Zavadskis, Mārcis Baltskars, Aiga Rēdmane, Linda Brīnums u.c. 

Par godu šim notikumam, piedalies pāru orientēšanās spēlē, kas notiks 22.maijā plkst. 18.00 TC “Spice”. Visiem, kas ieradīsies uz pasākumu kāzu kleitā, izdevniecība “White Book” dāvinās “Kāzu iedvesmas grāmatu”. 

Atraktīvākie, drošākie un veiksmīgākie skrējēji tiks apbalvoti. Galveno balvu, dāvanu karti 250 EUR vērtībā kāzu salonā “Lovely” un nakšņošanu lukss numurā Nītaures dzirnavās, saņems pāris, kurš visātrāk veiks stafeti TC “Spice” veikalos. Lēnākiem, bet tikpat brīnišķīgiem pāriem, būs iespēja nopelnīt dāvanas no Dikļu pils, Rāmavas Depkina muižas, restorāna “Neiburgs” un izdevniecības “White Book”.  

Piesakiet dalību, sūtot savu un partnera vārdu, īsu iepazīšanās tekstu un foto uz  info@whitebook.lv.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.