20.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Izdots jauns tematiskais žurnāls “Kafijas Cienītāju Rokasgrāmata”

 

Vai zināji, ka katru dienu visā pasaulē tiek izdzerti 2,5 miljardi kafijas krūzīšu, kas kafiju padara par otru pārdotāko preci aiz naftas? Kafijas vēsture ir arī kultūras vēsture, un mēs joprojām pieliekam lielas pūles, lai pagatavotu perfektu kafiju.


Sērijā Lilit Bibliotēka izdots jauns tematiskais žurnāls Kafijas Cienītāju Rokasgrāmata – aizraujoša un praktiski izmantojama lasāmviela visiem, kas mīl kafiju. No 30. jūlija žurnāls ir nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Kafijas Cienītāju Rokasgrāmatā ir apkopots viss: no kurienes kafija cēlusies, kā tā aug un kā pārvēršas mūsu iemīļotajā dzērienā. Sekojot detalizētajiem padomiem, jūs apgūsiet dažādas tehnikas, lai pagatavotu visus populārākos kafijas dzērienus.

Žurnāls palīdzēs jums izvēlēties piemērotāko kafijas automātu un ekipējumu, kas ļaus iegūt izcilu kafiju mājas apstākļos. Tāpat žurnāls ieteiks labākās kafejnīcas ne tikai Rīgā, bet arī pasaules metropolēs – Ņujorkā, Londonā, Parīzē un Vīnē. 

Kafijas pasaule attīstās un meklē arvien jaunas nišas un izaicinājumus. Arī Latvijā netrūkst aizrautīgu uzņēmēju, kas mums piedāvā labāko, kas pasaulē pieejams. Šie eksperti labprāt dalās ar savām zināšanām un pieredzi, lai arī mēs nesamierinātos ar apšaubāmu kvalitāti, bet baudītu tiešām izcilu kafiju.

Kafijas Cienītāju Rokasgrāmatā lasāma detalizēta informācija par lielākajām kafijas importētājvalstīm un kafijas grauzdējumiem, lai palīdzētu saprast, kādas garšas meklēt un no kādām izvairīties.

Pēc šī žurnāla izlasīšanas jūs uzzināsiet visu – no kafijas pupiņas uzbūves līdz labākajām kafijas un dažādu kokteiļu receptēm. 

Iegādājies žurnālu Narvessen un saņem kafiju par brīvu. Ja vēlies, lai žurnālu tev piegādā tieši uz mājām, pērc to www.abonesana.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.