7.5 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Naktsklubs “Pulkvedim neviens neraksta” sezonu atklāj ar jaunu konceptu

 

Naktsklubs “Pulkvedim neviens neraksta” saviem pastāvīgajiem un arī jaunajiem klientiem piedāvās jaunās “Pulkveža” telpas 2014. gada 29. augustā ar iespaidīgu programmu, kā arī pārsteigs ar jaunu dizainu, kurā varēs atrast gan iespaidīgus jauninājumus, gan liecības, kuras atpazīs tie, kuri uz “Pulkvedi” devās pirms desmit un vairāk gadiem.

“Pulkvedis” rūpēsies par to, lai naktsklubs tiktu iekustināts ne tikai ar jaunām vizuālajām pārvērtībām, bet piedāvās arī jaunus māksliniekus, kā arī jaunu komandu, kas atsvaidzinās kluba gaisotni un atmosfēru – padarot to par vienu no stilīgākajām Vecrīgas vietām.

29. augusta programmā ir tādi mākslinieki kā ELVI SOUL SYSTEMS (pašāk zināms no dueta ELVI/DUNIAN, Dj DUB:RA kopā ar perkusiju meistaru Eināru Latiševu augšstāvā un “Pulkveža” pagrabā spēlēs PHRAZE (down tempo, liquid funk), lai apmeklētāji no jauna atcerētos tradīcijām bagāto klubu.

Tiem, kas uz “Pulkvedi raduši doties sestdienās, 30. augustā, FUNCOOLIO piedāvās dzīvo uzstāšanos kopā ar MIXMASTERS AG, kas sola vairākus pārsteigumus kluba viesiem.

Pagrabā jau “Pulkvedim” iemīļots DJ ALL-VISS, kurš visiem liks dejot un atgādinās, ka labākais no “Pulkveža” vēl joprojām ir tepat, tikai ar patīkamu atsvaidzinājumu!

Īpašs pasākums tiek gaidīts 28. augustā, kurā ieeja šoreiz tikai ar ielūgumiem, bet īstiem “Pulkveža” faniem būs iespēja tos iegūt, iegriežoties kādā no Vecrīgas labākajiem bāriem – “Pulkveža” draugiem, ko pastāvīgie naktskluba apmeklētāji nevarētu palaist garām! Jāatgādina, ka ielūgumu skaits uz 28. augusta pasākumu ir ierobežots!

Tradīcijas nemainās, tāpēc “Pulkvedim neviens neraksta” ieeja aizvien ir brīva, taču darbosies face control. Ieeja no 18 gadiem. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.