3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Apmeklē Cosmopolitan foto izstādi “Vīrieši – Tuvums un Personiski”!

 

Rīt, 3. oktobrī, t/c Riga Plaza norisināsies žurnāla Cosmopolitan rīkotās foto izstādes “Vīrieši – Tuvums un Personiski” svinīgā atklāšana.

 

Pasaulslavenā sieviešu dzīvesstila žurnāla Cosmopolitan redakcija Latvijā, svinot 100. numura iznākšanu, 2010. gadā uzaicināja portugāļu fotogrāfu Džeku Malipānu iemūžināt Latvijā zināmu vīriešu kailumu. Fotosesija tapa kā dāvana visām žurnāla lasītājām: melnbaltas, jutekliskas fotogrāfijas ar viegli erotisku pieskaņu. Šāds unikāls projekts nenoliedzami ir pelnījis, lai par to atcerētos arī pēc četriem gadiem un vēl ilgāk, tāpēc žurnāla redakcija nolēma veidot foto izstādi ar savulaik radītajiem darbiem, kurus pirmo reizi varēs apskatīt lielformāta veidā, tādejādi vēl labāk novērtējot to augsto kvalitāti un gūstot personiskāku emociju gammu. 

Fotogrāfijās varēs redzēt mūsdienu sabiedrības varoņus atkailinātā veidā. Viņu vidū ir stilists un modelis Dāvis Sakne, fotogrāfs Renārs Koris, grupas Triānas parks bundzinieks Edgars Viļums, dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, sporta kluba DCH Studija treneris un TV raidījumu vadītājs Kaspars Ozoliņš, basketbolists Sandis Valters, TV raidījumu vadītājs Armands Simsons, aktieris Andris Bulis un citi sabiedrības atpazīstamību guvuši vīrieši. 

Būtiski, ka Džeks Malipāns ir pieredzējis fotogrāfs modes un reklāmas jomā, kurš profesionāli darbojas jau no 1995. gada un ir strādājis ar vairākiem populāriem glancētajiem žurnāliem, tai skaitā arī JOY, FHM un, protams, COSMOPOLITAN

“Man ir liels prieks, ka sabiedrībā zināmi vīrieši ir gatavi paradīt ne tikai savu vīrišķīgumu, bet arī dalīties jutekliskumā, kas ir meistarīgi atspoguļots šajās brīnišķīgajās melnbaltajās fotogrāfijās,” par izstādi stāsta žurnāla Cosmopolitan galvenā redaktore Santa Kristiāna Zāmuele, piebilstot, ka izstāde ir atvērta ikvienam t/c Riga Plaza apmeklētājam no 3. līdz 5. oktobrim. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.