1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

LUMAS: Mākslai būs jauna mājvieta

 

 Pazīstamais galeriju tīkls LUMAS ir klātesošs visās lielākajās pasaules pilsētās: no Berlīnes un Parīzes līdz Ņujorkai, Maskavai un Seulai. Rudens izskaņā durvis vērs arī LUMAS galerija Rīgā – pirmā Baltijas valstīs.

Ja vēlaties savā īpašumā iegūt autoru fotogrāfijas vai mākslas darbus par pieejamām cenām, tad atklāsit, ka mākslas tirgū ir šādu piedāvājumu trūkums. Parasti galerijas specializējas unikālu mākslas darbu pārdošanā vai piedāvā tos ļoti ierobežotā tirāžā (trīs līdz piecos eksemplāros) un par augstām cenām; šo darbu pircēji lielākoties ir pieredzējuši kolekcionāri, organizācijas vai muzeji. LUMAS piedāvā alternatīvu par saprātīgu cenu.

Jau desmit gadus LUMAS izgatavo mūsdienīgas fotogrāfijas, kas pieejamas plašākai mākslas cienītāju auditorijai un kolekcionāriem, kuri vēl tikai sāk veidot kolekciju. Vairāk nekā 1400 autoru parakstītu oriģināldarbu ir pieejami ierobežotā tirāža no 75 līdz 150 eksemplāriem. Šādas tirāžas ļauj LUMAS padarīt cenas pieejamākas. LUMAS mērķis – padarīt pirmklasīgas, muzeju kvalitātei atbilstošas mākslas fotogrāfijas pieejamas ikvienam, pat lielformātā.

Pateicoties pastāvīgai ciešai sadarbībai ar māksliniekiem, kuratoru komitejām un lielisko partneri ražošanas nodrošināšanā, LUMAS ieņem unikālu pozīciju mākslas izdevumu globālajā sfērā: LUMAS vienlaikus ir gan izdevējs, gan respektabls dīleris. Pilna cikla ražošana ļauj LUMAS uzturēt augstus mākslinieciskos un tehniskos standartus, kā arī piedāvāt klientiem ekskluzīvus darbus un ekspertu konsultācijas.

LUMAS komanda – pieredzējuši eksperti fotogrāfiju jomā – radījusi daudzveidīgu mūsdienu mākslas pieeju portfolio, kas patstāvīgi tiek atjaunots un paplašināts. Vienlīdz liela uzmanība tiek veltīta gan perspektīviem, jauniem vārdiem no lielākajām pasaules akadēmijām, gan arī slaveniem māksliniekiem. Atlasītie darbi ir spilgts piemērs izvēlēto autoru mākslinieciskajām koncepcijām un jaunradei, un tiek izdoti kā oriģināli sadarbībā ar vadošajām profesionālajām laboratorijām un ražotājiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.