7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Jaunas klēpjdatoriem paredzētas tīmekļkameras

 

Pievēršoties augošajam pieprasījumam pēc klēpjdatoru ārējām ierīcēm, kompānija Logitech, kas ir pasaules vadošā tīmekļkameru ražotāja, paziņoja par diviem papildinājumiem tās pieaugošajā klēpjdatoriem paredzēto ārējo ierīču klāstā: Logitech® QuickCam® Deluxe for Notebooks un Logitech® QuickCam® for Notebooks.

Abas tīmekļkameras – QuickCam Deluxe for Notebooks un QuickCam for Notebooks – piedāvā Logitech uzlaboto tehnoloģiju RightSoundTM ar jaunu trokšņu apslāpēšanu, kas palīdz uzlabot skaņas kvalitāti, un tehnoloģiju RightLightTM, kas nodrošina izteiksmīgu, skaidru attēla kvalitāti arī tad, ja apgaismojums ir blāvs. Lai uzlabotu attēla dzidrumu, tīmekļkamera QuickCam Deluxe for Notebooks ir aprīkota ar stikla lēcu. Šie jauninājumi nodrošina līdz šim nebijuši labus videosakarus par pieejamu cenu.

Šīs divas klēpjdatoriem paredzētās tīmekļkameras būs pirmās, kas piedāvās jauno Logitech programmatūras līdzekli: Fun Filters (filtri jautrībai). Logitech Fun Filters ap objektu izveido attēlā redzamas aprises – tādas kā zvanītāja seju, krēslu vai biroja mēbeles. Ar vienkāršu pogas klikšķi cilvēki var mainīt savu attēlu ar vienu no divpadsmit filtriem jautrībai, piešķirot attēlam zivs acu, neona gaismas vai krīta tāfelei līdzīgu efektu.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.