11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Laba mūzikas kvalitāte caur telefonu

 

 

Nu vari labā kvalitātē klausīties mūziku, kas saglabāta tavā telefonā – to piedāvā jaunais BluetoothTM MBR-100 mūzikas uztvērējs. Turklāt uztvērēja labākā īpašība ir tā, ka tas viss darbojas bez jebkādiem vadiem! Tu pat vari atskaņot mūziku augstā kvalitātē, iespraužot uztvērēju hi-fi stereo vai automašīnas stereo iekārtā un baudīt mūziku savā BluetoothTM stereo tālrunī caur skaļruņiem.

MBR-100 komplektācijā ietilpst divi kabeļi – RCA kabelis un 3,5 mm ieejas kabelis, kas atbalsta gandrīz ikvienu audio iekārtu kā mājās, tā automašīnā. Tas nozīmē, ka tiklīdz tālrunis ir savienots ar MBR-100, tev tikai jāpieņem automātiskais uzaicinājums, kas parādās tālruņa ekrānā, un uzreiz vari klausīties mūziku, cik vien skaļi vēlies. Mūzikai plūstot caur skaļruņiem, vari izmantot savu tālruni vienlaicīgi kā tālvadības iekārtu, lai mūziku atskaņotu, pārtrauktu vai pārietu uz nākamo melodiju.

Kompaktajam, vieglajam un portatīvam MBR-100 komplektācijā ietilpst uzlādējama baterija, kuru vari ērti paņemt sev līdzi. Tā spīdīgā, melnā virsma eleganti iederas gan mājas, gan automašīnas stereo sistēmā, sniedzot augstas kvalitātes skanējumu. Iedomājies, kādu iespaidu Tu atstāsi uz puisi, kurš, iekāpis tavā mašīnā, ieraudzīs tavu jauno mūzikas uztvērēju!

41irp3xa3el._aa240_

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.