5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Tālrunis, kuru raksturo izsmalcinātība

 

 

Šī kompaktā tālruņa stilīgā alumīnija apdare sniedz sajūtu, kas līdz šim bija pieejama tikai augstākās klases modeļu lietotājiem. Ar šo tālruni var ne tikai sazināties ar draugiem, bet arī sekot līdzi jaunākajām ziņām un tajā pat laikā iet kopsolī ar modi.

"Mēs saprotam, ka dažiem cilvēkiem vajadzīgs tikai vienkāršs tālrunis, bet mēs nedomājam, ka tam jābūt arī ar vienkāršu dizainu. Kaut arī tehniski jaunais T250 ir vērsts uz to, lai nodrošinātu pamatiespējas, tā uzlabotais dizains līdzinās vairāk izsmalcinātajam T650," saka Sony Ericsson tirdzniecības vadītājs Latvijā un Lietuvā Audris Leimontas. 

Protams, T250 nav tikai stils. Ērtiem sakariem T250 ir aprīkots ar vārdu pazīšanas teksta ievadi ātrai teksta un attēlu ziņojumapmaiņai, un tālruņa kalendāru, kas lieti noder nozīmīgu datumu un norunāto satikšanos atzīmēšanai.  

Balstoties uz patērētāju vēlmēm, tālrunī T250 ir iebūvēts FM diapazona radiouztvērējs, lai visu diennakti būtu iespējams klausīties mūziku un jaunākās ziņas. T250 komplektā ir brīvroku stereoierīce. Iebūvētā kamera ļaus tev iemūžināt svarīgākos brīžus, parādīt tos saviem draugiem vai saglabāt tos tālruņa atmiņā, un izmantot to kā kabatā ievietojamu albumu!

t250_black_white_2_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.