1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kvalitatīva mūzika un stila elements tavā guļamistabā.

 

Uzņēmums „Logitech" piedāvā pārveidotus datora skaļruņus Logitech Z-10 Interactive 2.0. Tiem ir satriecošs dizains, kas noteikti mainīs veidu, kā tu ikdienā izmanto datora skaļruņus. Skaļruņiem ir iebūvēta skārienjūtīga vadība un izgaismots displejs, kas atspoguļo dziesmas informāciju, pulksteni, skaļumu, turklāt skaļruņi piepilda telpu ar studijas kvalitātes skaņu.

Pēdējie pāris gadi ir pieredzējuši digitālās mūzikas strauju attīstību. Tāpat ievērojami ir palielinājusies arī interneta radio klausīšanās. Saskaņā ar nesenu vispasaules pētījumu, ko veikusi analītiķu firma Parks Associates, 40 procentu mājsaimniecību ar internetu atskaņo mūzikas failus savos datoros un 33 procenti klausās interneta radio. Z-10 skaļruņi atspoguļo pieaugošo datora nozīmi kā digitālās mūzikas centram un pirmšķirīgie skaļruņi pilnveido šo baudījumu. Tiem ir pulēta akrila priekšpuse, ko akcentē ciparu displejs. Ideāli lietošanai vai nu ar galda vai piezīmjdatoru. Jaudīgie skaļruņi dod tik bagātīgu skaņu, ka zinātāji to pielīdzina mājas kinozāles efektam.

Turklāt tagad tu var turpināt strādāt vai sērfot tīmeklī, vai pat izslēgt monitoru un izmantot integrēto skaļruņu vadību, lai regulētu skaļumu, diskantu un basu līmeņus un vadītu mūzikas ierakstus ar play, pause, skip forward un back pogām – tāpat kā to darītu ar portatīvo mūzikas atskaņotāju vai parastu stereo sistēmu.

Izmantojot USB tehnoloģiju un sarežģītu programmatūru, skaļruņi var attēlot ieraksta informāciju no populāriem mediju atskaņotājiem, to skaitā iTunes®, Windows Media® Player, Winamp un Musicmatch®. Ciparu displejs tāpat rāda pulksteni, skaļumu un citu sistēmas informāciju no datora.

Logitech Z-10 skaļruņiem ir četras iepriekšnoteiktas interneta radio pogas, kas novietotas uz skaļruņu skārienjūtīgā paneļa. Ērtās pogas ļaus tev ātri saglabāt un atsaukt tavas iecienītākas interneta radio stacijas un dziesmu sarakstus.

Šos skaļruņu cena Eiropā svārstās ap €149.99. Līdzīga tā ir arī Latvijas veikalos!

  

    2355.1.0_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsZemeņu laiks
Nākamais rakstsKā audzināt bērnu?