9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Jauns aksesuārs tavai ikdienai

 

Sony Ericsson tālrunis W910 Walkman® būs lielisks sabiedrotais ikvienā vasaras nodarbē, kurā tu būsi nolēmusi piedalīties. Tu ar to varēsi gan klausīties mūziku, gan pludmalē spēlēt interesantas spēles un, pats galvenais – sarunāt labākās ballītes ar draugiem!

Tātad ar jauno Sony Ericsson W910 Walkman® tu varēsi:
• Klausīties tiešām kvalitatīvu mūziku. Atklāj un izveido atskaņošanas sarakstus,
kas atbilst tavam noskaņojumam. Pārvietojies savā mūzikas kolekcijā, tikai pakustinot tālruni.
• Pārņem vadību – lieto telefonu kā līdznēsājamu spēļu konsoli. Dari to ātri! Izmanto jauno mediju pārvaldes programmu Media Manager, kas nodrošina video, mūzikas, fotoattēlu un citu datu pārsūtīšanu no un uz tavu tālruni.
• Pakustini to! Ar pakustināšanas vadību vari pārvietoties par vienu mūzikas ierakstu uz priekšu, ja tālrunis tiek pakustināts vienu reizi, un atpakaļ, ja tas tiek pakustināts vēlreiz. Pakustiniet W910 atpakaļ un uz priekšu, un tas ļaus pārvietoties pa atskaņojamo ierakstu sarakstu. Ja nogursti, lieto uzticīgās spēļu pogas, tad, lai veiktu kustību, vienkārši pavirzi W910 no labās uz kreiso pusi.
• Uzlabo garastāvokli! Klausies tieši tādu mūziku, kādu vēlies. Izvēlies mūziku atbilstoši savam noskaņojumam ar SensMeTM, kas ir pilnībā jauns veids, kā pārlūkot mūziku jūsu Walkman® tālrunī. Meklē savas kolekcijas un veido atskaņojamo ierakstu sarakstus, balstoties vairāk uz ritmu un stilu, bet nevis uz izpildītāju un albumu. Unikālais attēlojums parāda ierakstus kā matricas punktus, kas izvietoti horizontālajā un vertikālajā asī atbilstoši to pazīmēm. Šādā veidā tu vari ietvert ierakstu grupas, kas atbilst noskaņojumam, lai izveidotu atskaņojamo ierakstu sarakstu vai vienkārši atlasītu atsevišķus skaņdarbus, kurus vēlies klausīties. Kā alternatīva tālruņa parastajam mūzikas katalogam, SensMeTM ir lielisks veids, lai izveidotu tavam noskaņojumam atbilstošu muzikālo fonu.

mobil_3_200             w910_front_open_red_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTikai nauda
Nākamais rakstsMani Jāņi