1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Moderns aksesuārs un palīgs ikdienas darbos

 

Tas ir balts, moderns un unikāls. Šis piezīmjdators ir īpaši paredzēts filmu, mūzikas un dažādu izklaižu faniem – par iespaidiem rūpēsies izcili košais ekrāns, bet ar tālvadības pulti tu varēsi regulēt filmu vai mūzikas skaļumu, pārslēgt nākamo dziesmu un tamlīdzīgi. 160GB cietajā diskā iespējams noglabāt 170 filmas vai 84 000 digitālās fotogrāfijas.

Pārbaudīta vērtība ir Altec Lansing skaļruņi, kas ļaus klausīties iemīļotāko mūziku augstākā kvalitātē.

Tiem, kas bieži mīl skaipot, lieti noderēs turpat virs ekrāna iestrādātā vebkamera. Ar datoru varēs izmantot bezvadu internetu un caur Bluetooth pārsūtīt dziesmas no datora savā mobilajā tālrunī vai ortrādi.

Tikpat glauni, cik pats piezīmjdators, ir arī šī datora aksesuāri, kas ietilpst pirkuma komplektā un ir bez maksas, – pieskaņotā krāsā USB mini datorpele un austiņas.

Turklāt beidzot nevajadzēs ievadīt tik kaitinošās paroles – pateicoties iestrādātajam pirkstu nospiedumu sensoram, pietiks ar vienkāršu pirksta pārbraucienu pār šo laukumiņu. Tu taču vēlies atšķirties no citām?

hp_pavilion_dv6000se_entertainment_notebook_pc_featuring_hp_imprint_finish_in_ordertochaos_ceramic_white_and_silver_closed_left_angle_407

atverts_405_01

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBijušo sievu klubs
Nākamais rakstsAuksti