7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Jaunajā gadā ar TomTom brauc vēl pārliecinošāk!

 

Lētāk nekā veikalos šīs ierīces vari iegādāties www.autonavigacija.lv .

SIA Vadības sistēmas, pasaules lielākā līdznēsājamo navigācijas risinājumu uzņēmuma TomTom pārstāvis Latvijas iedzīvotājiem piedāvā jaunas TomTom ONE 3RD EDITION un TomTom GO 920 ierīces.

TomTom GO 920 ir augstākās klases modelis. Ierīces 4 GB iekšējā atmiņā jau sākotnēji ir pieejamas ASV, Kanādas un Eiropas kartes. Tajā ir iekļauta jaunā uzlabotās vietnoteices tehnoloģija, lai varētu izmantot vēl plašākas vadības iespējas. Svarīgi, ka tās pilnveidotas, lai nodrošinot iespēju adresi ievadīt ar balsi.

Vispilnīgākais karšu komplekts

Jaunā ierīce TomTom GO 920 piedāvā visjaunākās ASV un Kanādas kartes un nepārtrauktu 41 Rietumeiropas un Centrāleiropas valsts karti, kas jau sākotnēji ir instalētas iekārtas 4 GB iekšējā atmiņā. Tas TomTom GO 920 padara par personisko vadības ierīci ar vispilnīgāko komplektu, kam ir sākotnēji instalēts karšu klāsts, kāds vien pieejams uzņēmuma TomTom pašreizējā piedāvājumā.

Satiksmes plūsma

Ierīce TomTom GO 920 ļauj lietotājiem saņemt jaunāko informāciju par satiksmes plūsmu, izmantojot satiksmes plūsmas uztvērēju RDS-TMC vai arī uzņēmuma TomTom satiksmes plūsmas pakalpojuma abonementu. Satiksmes plūsmas uztvērējs RDS-TMC un viena gada abonements ir iekļauti modeļa GO 920T komplektā. Modelim GO 920 uztvērējs ir nopērkams kā atsevišķs papildu aprīkojums.

Adreses ievade ar balsi

Adreses ievade ar balsi lietotājam dod iespēju nosaukt adresi, uz kuru viņš vēlas braukt. Lietotājs nosauc tikai pilsētu, ielas nosaukumu un numuru, kur viņš vēlas nokļūt, un ierīce automātiski izrēķina maršrutu.

Labākā vadība un uzlabotās vietnoteices tehnoloģijām

Ierīce TomTom GO 920 ir aprīkota ar atzīto TomTom programmatūru, kurā iekļauta arī tehnoloģija TomTom Map ShareTM. Tehnoloģija TomTom Map ShareTM lietotājiem ļauj veikt vienkāršas izmaiņas kartē un tās izmantot citiem TomTom klientiem, tādējādi vienmēr ir pieejamas kartes atbilstoši jaunākajām izmaiņām.

TomTom jaunā uzlabotā vietnoteices tehnoloģija izmanto kustības un gravitācijas sensorus, lai izrēķinātu stāvokli, kad nav pieejams GPS signāls. TomTom GO 920 lietotāji varēs baudīt daudz lielākas nepārtrauktas vadības iespējas, jo uzlabotā vietnoteices tehnoloģija nodrošinās ierīces vadības iespēju uz mērķi arī gadījumos, kad nebūs pieejams satelīta signāls (piemēram, kad braucat pilsētā, kurā ir augstas ēkas, tuneļos un uz tiltiem).

Attālā vadība

TomTom GO 920 ir aprīkots ar pilnveidotu BluetoothTM radiosavienojuma attālās vadības pulti. Attālās vadības pults ļauj vadītājām droši rīkoties ar ierīci no jebkuras automašīnas vietas, nesniedzoties pie ierīces.

uk_920_front_400

TomTom ONE 3RD EDITION

Modelis apvieno vēl vienkāršāku lietojamību ar kvalitatīvu navigāciju par ļoti pieņemamu cenu. Jaunā ierīce TomTom ONE 3RD EDITION ir aprīkota ar TomTom unikālo tehnoloģiju Map ShareTM un ekskluzīvo iespēju Help Me.

Jaunā ierīce TomTom ONE 3RD EDITION apvieno vienkāršu lietojamību, līdznēsājamību, uzņēmuma TomTom patentēto skārienjutīgā ekrāna tehnoloģiju un atzinību ieguvušu programmatūru. Tās noapaļotās formas un nelielais svars ļauj to ērti izmantot automašīnā un ārpus tās.

Uzlabotā lietotāja saskarne ļauj pielāgot vadības ekrānu, nodrošina vienkāršāku piekļuvi visām funkcijām un ātrākus meklēšanas rīkus.

TomTom ONE 3RD EDITION lietotāji var vienkārši uzlabot savas kartes, izmantojot tehnoloģiju TomTom Map ShareTM. TomTom Map ShareTM ir uzņēmuma TomTom patentēta unikāla karšu uzlabošanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam nekavējoties reaģēt uz izmaiņām ceļu tīklā un atbilstoši tām veikt izmaiņas kartē, izmantojot savu TomTom navigācijas ierīci. Pateicoties viedajai lietotāja saskarnei, uzlabojumu veikšana ir vienkārša un līdzinās tam, kā atzīmēt slēgtās vai arī satiksmei atjaunotās ielas, reversu vienvirziena satiksmi vai arī ievietot jaunu ielas nosaukumu, kas tūdaļ tiek arī attēlots.

Jaunā ierīce TomTom ONE 3RD EDITION ātri pārrēķina brauciena maršrutu, ja autovadītājs vēlas novirzīties no maršruta vai arī ja pēkšņi ir slēgts ceļš. Iespēja Find Alternative nodrošina maksimālu elastību maršruta plānošanā. Ceļojuma laikā var tikt attēlots ielas nosaukums, pa kuru pārvietojas transportlīdzeklis.

Visu TomTom izstrādājumu attīstīšanas galvenā prioritāte ir drošība. TomTom ONE 3RD EDITION ir aprīkotas ar unikāli izstrādātu drošības līdzekli, kas autovadītājiem nodrošina tiešu piekļuvi plašai informācijai par drošību un iespējām saņemt palīdzību uz ceļa, lai kurp arī vadītājs brauktu. Plašā Help Me! izvēlne satur informāciju par tuvāko slimnīcu, automašīnu apkopes servisu un pirmās palīdzības instrukcijas. Drošības iespējas ekrānā ir pilnībā pielāgojamas, ļaujot lietotājam iestatīt brīdinājumus par ātrumu, satiksmes plūsmu, aizliegtajām zonām, skolām un citiem objektiem.

uk_trafic_one_v3_front_400

Lētāk nekā veikalos šīs ierīces vari iegādāties www.autonavigacija.lv .

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSpēles draugu kompānijā
Nākamais rakstsRīgas sargi