1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jauns mīļākais?!

 

"HP Pavilion dv6698" un "HP Pavilion dv2699" ir īpaši datori vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, tiem ir ekskluzīvs dizains – kuram katram neredzēsi tādu datoru! Dv2699 ir tumšās šokolādes krāsā, bet dv6698 ir eleganti balts ar sudrabu. Abiem ir arī oriģinālais "HP Imprint" dizains, ko veidojot dizaineri iedvesmu smēlušies Japānas Zen dārzos, tuksnešos un jūrās, uz datoriem stilizēti attēlojot gan tuksneša vēja sapūstas smilšu kāpas, gan jūras viļņus.

Otra atšķirība ir svars. Dv2699 būs izcili iemērots, ja vēlies piezīmjdatoru visur paņemt līdzi – tas ir tikai 2,5 kilogramus viegls ar 14 collu lielu un košu ekrānu. Salīdzinoši dv6698 modelim svars ir 3,1 kilograms un 15 collu liels ekrāns.

Treškārt, tik pat glauni, cik paši datori, ir arī to aksesuāri, kas bez maksas ir iekļauti komplektācijā – dv6698 būs dizainam pieskaņotā krāsā USB maza izmēra datorpele un austiņas, savukārt dv2699 līdzi iegūsi stilīgi brūnu datorsomu un bezvadu peli.

11_400

Tehniski abi datori ir gandrīz vienādi. Tiem ir tālvadības pults, ar kuru varēsi regulēt filmu vai mūzikas skaļumu, pārslēgt nākamo dziesmu, nepieejot pie datora. 160 GB cietajā diskā varēsi noglabāt, piemēram, 170 filmas vai 84 000 digitālās fotogrāfijas. Ja tev patīk skaipot ar draugiem, lieti noderēs iebūvētā vebkamera. Turklāt beidzot nevajadzēs ievadīt tik kaitinošās paroles – pateicoties iestrādātajam pirkstu nospiedumu sensoram, pietiks ar vienkāršu pirksta pārbraucienu pār šo laukumiņu.

Ar abiem datoriem varēsi izmantot arī bezvadu internetu un sērfot pa iemīļotākajām mājas lapām kafejnīcā, bibliotēkā vai mājās. Savukārt, izmantojot Bluetooth, varēsi pārsūtīt dziesmas un fotogrāfijas no datora mobilajā tālrunī vai otrādi. Pārbaudīta vērtība ir "Altec Lansing" skaļruņi, kas ļauj klausīties savu iemīļoto mūziku visaugstākajā kvalitātē.

Varēsi arī sarūpēt jaukas dāvanas sev un draugiem – ievietojot disku tam paredzētajā vietā datorā, uz disku augšējās virsmas ar funkciju "Lightscribe" var "iededzināt" tekstus un zīmējumus, veidojot unikālus mūzikas vai bilžu CD.

Atliek vien izvēlēties savam stilam atbilstošāko – šokolādes brūno vai sniegbalto! Piezīmjdatora Dv6698 cena ir Ls 649 (dāvanā austiņas un pele), bet dv2699 – Ls 699 (dāvanā datora soma un bezvada pele).

22_400

Kur iegādāties HP datorus? Veikalos – RD Electronics, Elkor, Topo Centrs, Tehnoland, 220.lv, Trodeks IT, Proline, Baltic Data un citos.

Vēlies būt absolūti oriģināla? Ja tev jau HP piezīmjdators, vari to padarīt personisku un unikālu, no Amerikas pasūtot īpaša dizaina vāciņus, kādu nebūs nevienam citam. Izvēlēties un nopirkt tos var te: http://www.hp.skinit.com/. Var arī iegādāties eleganti melno vai stilīgi sarkano datorsomu HP Signature Ladies Leather bag, ko varēsi izmantot arī kā modernu plecu somu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.