7.5 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Olympus: Esi stilīgs!

 

Līdz ar Olympus µ 1040 rodas pavisam jauna paaudze ar stilīgajām MJU fotokamerām, kas gadu desmitiem ir bijušas jaunas domāšanas un inovāciju priekšgalā. Aplūkojot fotokameras mazo, ārkārtīgi plāno metāla korpusu, kas ietver 10 megapikseļus un 3 x tālummaiņu (38 -114 mm*) ir grūti noticēt, ka šī mazā, elegantā fotokamera ir tik inteliģenta, ka tas zina, ko Jūs fotografējat – uzlabotajā AUTO režīmā fotokamera pati atrod vislabāko iestatījumu attiecīgajā situācijā. Jums tikai jāatrod sižets un jānospiež podziņa.

Ja fotografējat portretu, tad fotokamera pati zinās, ka prioritāte ir dabīga ādas krāsa un fons var nebūt fokusā. Turpretī fotografējot ainavas fotokamera tiek automātiski iestatīta tā, lai būtu asuma dziļums un košas krāsas. Objekti kustībā, bērnu rotaļas, skrejošs suns – to visu notver fotokamera un iestata sporta fotografēšanas režīmu. Ja Jūs pieejat fotografējamam objektam ļoti tuvu klāt, vairs nav nepieciešams iestatīt makro režīmu. Fotokamera atpazīst situāciju, un, vadoties no tās, pielāgo iestatījumu. Šeit ir pārdomātas visas detaļas. Ja vēlaties fotografēt cilvēkus, tad Seju atpazīšanas tehnoloģija uzstāda asumu un apgaismojumu uz cilvēku sejām – līdz pat 16 sejām vienā un tai pašā attēlā.       

mju1040_red_still_200

Bez statisku bilžu fotografēšanas, Olympus µ 1040 dāvā iespēju filmēt nelielus video fragmentus ar skaņu līdz pat 30 kadriem sekundē. To Jūs varat nosūtīt saviem draugiem un ģimenei pa e – pastu vai augšupielādēt un dalīties ar citiem youtube.

Tieši tas, ka ir iespējams parādīt bildes citiem, padara fotografēšanu par saistošu nodarbošanos. 6,9 cm lielais Hyper cristal LCD displejs ļauj daudziem vienlaicīgi apskatīt fotogrāfijas neatkarīgi no tā, vai spīd saule vai ir slikti gaismas apstākļi. Brightcapture tehnoloģija nodrošina to, ka LCD displejs kļūst 4 reizes gaišāks nekā tradicionālais LCD displejs, tam ir arī liels skata leņķis.   

mju1040_yellow_people_200

Olympus µ 1040 var iegādāties 4 elegantās krāsās: Starry Silver – zvaigžņoti sudrabotā, Midnight Black- pusnakts melnā, Magma Red- magmas sarkanā, Melon Yellow- melones dzeltenā krāsā.

Klikšķini šeit, piedalies Cosmopolitan ozolzīļu vākšanas čempionātā un laimē ūdens un triecienu izturīgo Olympus mju790SW fotoaparātu!

mju1040_black_back_view_340

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.