3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iepriecini savu mīļoto!

 

forerunner_305_200

Tas paredzēts tikai vienam mērķim – sporta nodarbību efektivitātes uzlabošanai. Ar GPS aprīkotais sporta rokas pulkstenis kontrolē skrējēja ātrumu, veikto attālumu, kustības tempu un sadedzināto kaloriju skaitu. Training Center programmnodrošinājums ļauj rezultātus vēlāk analizēt datorā. Bet mazais, elegantais Forerunner 405 HR būs treneris Tev.

forerunner_405_200

  

Taču, ja Tu vēlies nodrošināties, lai Tavs vīrietis neapmaldās un vienmēr atrod ceļu pie Tevis, uzdāvini viņam Ziemassvētkos jauno GARMIN Oregon 300 vai Colorado 300. Šīs parocīgās iekārtas noder gan uz sauszemes, gan jūrā. Abi modeļi – vienā cenā, tikai Oregon vadāms ar skārienekrānu, Colorado – ar taustiņiem. Komplektā – detalizēta Latvijas topogrāfiskā karte.

oregon_300_200

  

Taču NAVIGON 8110 katru Tavu ceļojumu pārvērtīs izsmalcinātā izklaidē. Atrast draudzenes jauno dzīvokli tepat Rīgā vai īsāko ceļu uz Parīzes šikākajiem veikaliem? Eleganti. Ar GPS gudro programmatūru un reālistisko autoceļu attēlojumu 4,8 collu ekrānā tā būs bauda, jo īpaši, ņemot vērā, ka iespēju klāstā ir arī Bluetooth, digitāls foto albums un MP3 atskaņotājs. Turklāt, šī būs tiešām estētiska lietiņa Tavam auto salonam. Navigon 8110 – prestižās reddot dizaina balvas ieguvējs 2008.gadā.

navigon_8110_200

Šīs un citas labas lietas vari atrast veikalā www.navigacija.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPlūdi un avīzes
Nākamais rakstsLielās atlaides ir klāt!