1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dāvanu ieteikumi no Sony Ericsson

 

f305_front_40angle_polar_white_400

Jaunajā Sony Ericsson F305 tālrunī akcents likts uz spēlēm. Ar F305 ir iespēja spēlēt horizontālā stāvoklī, un tālrunis ļauj lietotājam vadīt spēli vien pašūpojot vai pavicinot tālruni. Jaunatnei paredzētais tālrunis F305 ļauj lietotājiem vadīt spēles ar plauktas locītavu vieglu pakustināšanu vai rokas pavicināšanu. Izmantojot uzlaboto kustības sensoru tehnoloģiju, tālrunis var sekot lietotāja darbībām, lai imitētu boulinga spēli vai makšķerauklas iemešanu ūdenī. Tālrunī jau ir ielādētas 11 spēles, kuras iespējams papildināt. Tālrunis ir aprīkots ar stereo skaļruņiem.

w595_frontopen_angled_i_jungle_grey_400

Tālrunis W595 WalkmanTM aprīkots ar 2,2 collu spilgtu un lielu ekrānu iespaidīgām videoattēlu iespējām. Uzglabājiet un atskaņojiet vairāk nekā 1900* ierakstus, kas uzglabājami 2 GB atmiņas kartē Memory Stick MicroTM (M2) vai arī atskaņojiet dziesmas, izmantojot iebūvētos stereoskaļruņus. Esiet tuvāk viens otram, izmantojot stereo koplietošanas ligzdu, tādējādi labākais draugs var klausīties mūziku ar papildu austiņām. Ar iespēju SenseMeTM izveidojiet atskaņojamo skaņdarbu sarakstus, kas atbilst jūsu nosakņojumam, un nomainiet skaņdarbu vai skaļumu, viegli pakustinot locītavu, izmantojot vadību ar kustināšanu. Tālrunī W595 jau sākotnēji ir ielādētas spēles pilnam izklaides komplektam.  

w302_front_angle40_sparkling_white_200

Sony Ericsson tālrunis W302 ir ar iespaidīgajām WalkmanTM iespējām bezkompromisu izmērā – 10,5 mm biezā korpusā ar alumīnija apdari. Visām lietotāju kategorijām paredzētais tālrunis ir aprīkots ar 2 megapikseļu kameru, FM diapazona radio, TrackIDTM un 512 MB atmiņas karti Memory Stick MicroTM (M2).

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.