6.4 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Ideāls palīgs un uzticams draugs

 

Nav nepieciešamas papildu audio ierīces un vadi

Ar daudzfunkciju tīkla mūzikas atskaņotāju Logitech Squeezebox Boom varēsi klausīties savu ciparisko mūziku virtuvē, guļamistabā vai jebkurā citā mājas telpā bez nepieciešamības to pievienot ārējiem skaļruņiem. Vienkārši pievieno jauno Logitech tīkla mūzikas atskaņotāju elektrības rozetei, un vairs nav nepieciešami nekādi citi papildu vadi. Tad, izmantojot mājās jau esošo tīklu, vari klausīties iemīļoto mūziku no savas datorā esošās personiskās kolekcijas, klausīties iecienītāko interneta raidstaciju un izmantot abonējamos pakalpojumus, piemēram, Rhapsody®, Last.FM, Slacker, Pandora® , Sirius un Napster – pat tad, ja dators ir izslēgts.

Atskaņotāja Squeezebox Boom pievienošana tīklam ir vienkārša. Jaunais Logitech atskaņotājs automātiski uzmeklēs pieejamos tīklus. Izvēloties tīklu, vienkārši ievadi paroli, un tavām ērtībām atskaņotājs Squeezebox Boom automātiski atcerēsies to, lai izmantotu arī turpmāk. Lai citā telpā klausītos atšķirīgu mūziku, vienkārši pievieno papildu atskaņotājus Squeezebox Boom jebkurā istabā.

51594_jivebundle_bty2_ray_400

Klausieties tūkstošiem interneta raidstaciju ar augstas veiktspējas skaļruņiem

 

Reģistrējot savu tīkla mūzikas atskaņotāju Squeezebox Boom, varēsi piekļūt tūkstošiem raidstaciju ar miljoniem dziesmu, kuras apkopotas Logitech bezmaksas tiešsaistes pakalpojumā SqueezeNetworkTM – turklāt nav nepieciešams pat atcerēties interneta adresi vai paroles. Tādējādi varēsi izbaudīt uzlabotu bezvadu tīkla ātrumu un drošu savienojumu. Ja vēlies klausīties mūziku, lai to nedzird apkārtējie, 3,5 mm pieslēgvieta ļauj pievienot austiņas.

Tīkla mūzikas atskaņotājs Logitech Squeezebox Boom darbojas arī kā modinātājs un tu vari pamosties, klausoties iemīļotākās melodijas. Pievienotā tālvadības pults ļauj vadīt atskaņotāju Squeezebox Boom no jebkuras istabas vietas. Tā ir aprīkota ar sīku magnētu, kas pulti ļauj ērti pievienot atskaņotāja Squeezebox Boom augšpusē, vai, piemēram, pie ledusskapja.

squeezebox_boom_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.