1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Saki ardievas garlaicībai!

 

Atrodi izklaides iespējas vairāk nekā jebkad agrāk ar jaudīgu videotālruni: skaties ziņu raidījumus, televīzijas pārraides vai grāvējus lieliskā video kvalitātē vai arī pārbaudi jaunākos videomateriālus no tīmekļvietnes YouTubeTM, lietojot 3GWi-FiTM. Kopā ar 8,1 megapikseļa izšķirtspējas kameru un atskaņotāju WalkmanTM ar skaidras skaņas funkciju W995 WalkmanTM ir maksimāli aprīkots tālrunis, lai spētu izklaidēt lietotāju gan autobusā, gan pusdienu laikā vai arī gaidot vilcienu. 

w995_box_horizontal_i_red_400

Ar lietotni Media GoTM multivides satura ņemšana līdzi ir vienkārša. Šī unikālā uzņēmuma Sony radītā lietotne piedzīvo savu debiju tieši tālrunī W995 WalkmanTM un bez piepūles starp tālruni un datoru ļauj automātiski pārsūtīt jebkuras skaņu, attēlu un video datnes. Direktorijā var vienkārši atrast aizraujoša satura aplādes (podcasts) – tikai divi klikšķi un būsi jau ceļā, pilnā krāšņumā vērojot darbību norisi spilgtajā 2,6 collu ekrānā.

w995_box_progressive_black_480

W995 WalkmanTM apvieno jebkura tālruņa labākās mūzikas iespējas, papildina tās ar savā klasē labākajām video un koplietošanas spējām, lai piedāvātu pašlaik vispilnīgāko sakaru izklaides risinājumu. Šis jaudīgais tālrunis sniedz vislabāko iespējamo video izšķirtspēju, kāda vien var ietilpt lietotāja kabatā ievietojamā ierīcē. Tāpat tālrunis W995 ir aprīkots ar godalgas ieguvušo skaidras skaņas funkciju un 8,1 megapikseļa izšķirtspējas kameru, lai varētu uzņemt augstākās kvalitātes attēlus un pievienot tiem tālrunī pieejamo skaņu.

w995_pr_02_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.