6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kurš tālrunis tev piestāv vislabāk?

 

Cilvēkiem ar dažādiem dzīvesveidiem ir atšķirīgas vēlmes arī attiecībā uz mobilajiem tālruņiem un tās tiek ņemtas vērā. Kāds meklē tālruni ar pēc iespējas ērtākām interneta lietošanas iespējām, citam vajag pavisam vienkāršu, toties izskatīgu un pielāgoties spējīgu ierīci, bet vēl kāds meklē tādu tālruni, kas būtu labākais iepirkšanās kompanjons.

Laikā no 25. marta līdz 19. aprīlim Nokia sadarbībā ar Trodeks veikaliem piedāvā iegādāties kādu no vairākiem tālruņiem un saņemt dāvanā divas biļetes uz komēdiju "Šopaholiķes atzīšanās". Šoreiz uz mēles dodas pieci modeļi, lai demonstrētu savas īpašības.

NOKIA 7610 Supernova

7610_425

Lūk, vēl viena iespēja papildināt savu stilu! Izvēlies no šī tālruņa vairākiem krāsainajiem Xpress-on vāciņiem to, kas vislabāk piestāv tavam šodienas noskaņojumam vai apģērba izvēlei. Šī tālruņa garderobe ir gandrīz tikpat stilīga kā tava!

NOKIA E66

e66_425

Nenokavē izpārdošanas un svarīgas atlaides! Saplāno savus iepirkšanās reidus kaut vai visai sezonai funkcijām bagātajā kalendārā. Tik daudz veikalu, bet tik maz laika? Ar Nokia Kartēm tu viegli atradīsi aktuālākās iepirkšanās vietas un īsākos ceļus uz tām.

NOKIA 7510 Supernova

7510_425

Aizmirsti par garlaikošanos! Gaidot rindā uz pielaikošanu vai dodoties uz nākamo iekarojamo veikalu, izklaidējies internetā vai spēlē spēles. Pārsteidz draugus ar slēpto displeju tālruņa priekšpusē – pēc aktivizēšanas tas spoži spīd cauri vāciņam!

NOKIA 5800 XpressMusic

5800_425

Kurš gan nezina, ka klausoties lielisku mūziku jebkuru darbību var padarīt vēl patīkamāku – arī iepirkšanos! Šis tālrunis tev ļaus saglabāt neticami daudz mūzikas un klausīties to izcilā skaņas kvalitātē vai arī pieslēgties savam mīļākajam radio! Izveido skaņu celiņu pati savai modes skatei!

NOKIA 6600 Slide

6600_425

Skat, ko nopirku! Ar šajā mobilajā ierīcē iebūvēto kameru tu vienmēr varēsi uzņemt fotogrāfijās vai video savus jaunākos atradumus modes pasaulē, lai tos parādītu draudzenēm! Vari kaut vai izveidot tālrunī savas garderobes fotogaleriju, lai vieglāk to būtu papildināt.

Nevari izvēlēties īsto? Ņem visus!

info_424

Lai uzzinātu vairāk, dodies uz www.trodeks.lv vai zvani uz info tālruni: 67808808.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.