1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Nu vari savu datoru lietot arī gultā!

 

Logitech pētījums atklāja, ka vairāk nekā 60% aptaujāto cilvēku lieto klēpjdatoru gultā. Tomēr vairāk nekā 50% no viņiem ir nobažījušies par klēpjdatora karstumu un 43% ir pārliecināti, ka pārmērīga klēpjdatora uzkaršana var palēnināt tā darbību vai arī izraisīt datora sabojāšanos. Tāpēc LogitechCooling Pad N100, kā arī jau nopērkamo Logitech Comfort Lapdesk un citus klēpjdatoru piederumus. piedāvā virkni risinājumu, kas uzlabo darba iespējas ar klēpjdatoru –

n100_ctg_ed_430

Ja lieto klēpjdatoru dīvānā vai gultā, vai arī uz galda kopā ar ārējo tastatūru un peli, Logitech Cooling Pad N100 uzlabos gaisa plūsmu ap klēpjdatoru. Lai palīdzētu lietotāju pasargāt no karstuma, Cooling Pad N100 ir veidots ar rievainu virsmu, kas ļauj USB pieslēgvietai pievienojamam ventilatoram klusi un regulāri jaukt gaisu.

Lai izveidotu vienmērīgu un brīvu gaisa plūsmu, Cooling Pad N100 izmanto aizmugurējo ventilācijas atveri, kas ir atšķirīgs risinājums no citiem dzesēšanas paliktņiem, kuri gaisa plūsmas radīšanai izmanto leņķus, kurus viegli aizsedz pats klēpjdators vai apģērba gabali. Turklāt pievienotā un izturīgā konstrukcija pasargā iekšējo ventilatoru no putekļiem un sabojāšanas.

n100_profile_left1_ed_430

Cooling Pad N100 ir aprīkots ar maza enerģijas patēriņa USB kabeli, kas pievienojams klēpjdatoram un minimāli ietekmē tā baterijas darbības laiku, tajā pašā laikā nodrošinot pietiekami daudz jaudas, lai uzlabotu gaisa plūsmu ap klēpjdatoru.

Logitech® Cooling Pad N100 Eiropā būs nopērkams no jūlija sākuma, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 29,99 eiro. Logitech Comfort Lapdesk ir nopērkams jau tagad par Ls 27,95.

living_room8_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstssolījums
Nākamais rakstsIzmēģini jauna veida tonālo krēmu!