6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Apmeklē virtuālu izglītības un karjeras izstādi!

 

Portālā www.onlineexpo.lv jau ceturto reizi norisināsies virtuāla izstāde, kas ir kā jauna tradicionālo izstāžu forma interneta vidē. Tā piedāvā lielāko daļu tradicionālo izstāžu iespējas, tikai atšķirība ir tā, ka virtuālu izstādi ir iespējams apmeklēt no jebkuras vietas pasaulē, par to nemaksājot. Izstādes svarīgākais uzdevums ir reizi gadā pulcēt vienkopus konkrētas nozares pircējus un pārdevējus. Šī izstāde tiek veltīta izglītībai un karjerai.

Nereti ir dzirdēts, ka mūžu dzīvojam – mūžu mācamies. Tieši tāpēc izstādē "Izglītība un Karjera 2009" tiek aptverta visa izglītības nozare, sākot no pirmskolas mācību iestādēm, turpinot ar skolām, augstskolām, un beidzot ar dažādiem kvalifikācijas celšanas kursiem. Tātad šo virtuālo izstādi apmeklēt tiek aicināti gan tie vecāki, kas meklē saviem bērniem bērnudārzu, gan tie jaunieši, kas meklē studiju iespējas gan Latvijā, gan ārpus tās, gan tie, kas jau daudz ko dzīvē ir sasnieguši, bet vēlas apgūt papildus zināšanas un prasmes.

Online Expo rīkotās izstādes apmeklētājiem sniedz iespēju ne tikai iepazīties ar izstāžu dalībnieku aktuālākajiem piedāvājumiem, bet arī ar tiem virtuāli komunicēt, piedalīties dažādās interaktīvās darbībās, saņemt dalībnieku konsultācijas u.tml.

Viena no svarīgām šīs izstādes īpašībām ir tā, ka tā vienlaicīgi norisinās 5 no 6 Online Expo pārstāvētajām valstīm: Baltijas valstīs, Slovākijā un Polijā. Tas nozīmē, ka izstāžu dalībniekiem ir iespēja savi parādīt vairākās valstīs un apmeklētājiem ir iespēja apmeklēt dažādu valstu dalībnieku virtuālos stendus.

line_expo_logo_200

Apmeklē izstādi arī tu: www.onlineexpo.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLaikam jau tajā visā kaut kas ir…
Nākamais rakststulpes