6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iemūžini savas dzīves īpašos brīžus!

 

Uzņem videoklipus bez kavēšanās, izmantojot tālruni Sony Ericsson S312. Ar tālruni S312 var ātri un vienkārši iemūžināt dažādus brīžus, sākot no svinībām un beidzot ar draugu dejām klubā.

Vēlies izcelt kādu brīdi, uzņemot attēlu? Divu megapikseļu kameru iespējams izmantot horizontāli, un ar izgaismotiem attēlveidošanas taustiņiem var mainīt iestatījumus un iegūt vēlamo uzņēmumu daudz ātrāk. Neesi apmierināta ar rezultātu? Izmanto integrēto funkciju Photo fix, lai vienā paņēmienā iegūtu vislabāko attēlu kvalitāti!  

s312_frontangled_dawnblue_200

Attēlu parādīšana draugiem ir kļuvusi tik vienkārša, kā vēl nekad agrāk.  Parādi tos sava tālruņa S312 divu collu lielajā ekrānā, vai arī pārsūti tos uz citu tālruni, izmantojot tehnoloģiju BluetoothTM vai multivides ziņojumu (MMS). Izvieto savus attēlus tīmeklī tikai ar dažiem klikšķiem, izmantojot attēlu emuārēšanu. Jebkurā gadījumā ievieto attēlus tieši no tālruņa tikai ar dažiem klikšķiem un neaizmirsti draugiem nosūtīt tīmekļa adresi, kur iespējams novērtēt tavas fotografēšanas prasmes!

s312_8_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.