8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lieliska dāvana mammai Mātes dienā!

 

Īpaši Mātes dienai kompānija Hewlett-Packard (HP) ir izlaidusi jaunu piezīmjdatoru. HP Pavilion dv2 Entertainment Notebook PC ir 2,4 cm plāns un sver nieka 1,8 kilogramus – piemērots, lai ietilptu lielākā rokas somā un varētu paņemt visur līdzi. Piezīmjdators arī lieliski piestāvēs mammas stilam, īpaši, ja iecienīts atturīgāks stils. Tad viņai īpaši piemērots būs espresso dizains – piezīmjdators ar spīdīgi melnu karkasu un glaunu apļu struktūru, kas atgādina škidrumu, pilienus un burbuļus.

dators_430

Piezīmjdators ne tikai labi izskatās un ir ar modernu dizainu, bet arī nodrošina visas funkcijas, kas nepieciešamas gan darbam, gan atpūtai. Piezīmjdatoram ir 12,1 collu liels ekrāns, Blue-Ray diska atbalsts, trīs USB ieejas, pieci vienā karšu lasītājs, HP MediaSmart programmatūra, kas nodrošinās plašas multimediju – video, filmu, foto, spēles un citas – izklaides iespējas. Tāpat datoram ir Bluetooth iespējas, apjomīga atmiņa, austiņas un mikrofons.

HP Pavilion dv2-1050en vidējā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 519 lati (ieskaitot PVN), bet HP Pavilion dv2-1030 – 449 lati (ieskaitot PVN).

Uzdāvini māmiņai patīkamus mirkļus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakststrešā maija vakars!
Nākamais rakstsgo.