1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Iemūžini vasaras skaistākos mirkļus!

 

Tagad lieliskus attēlus var iegūt ikviens – pat tad, ja nekad iepriekš neesat fotografējuši ar ciparu SLR kameru. Sony paplašina Alpha kameru klāstu ar trim vienkārši lietojamām DSLR kamerām – Alpha230, Alpha330 un Alpha380. Augstas kvalitātes fotoattēli un dažādas fotografēšanas iespējas vēl nekad nav bijušas tik pieejamas!

Visas trīs kameras ir veidotas tā, lai darbošanās ar tām būtu ērta. Alpha230 ir pasaulē vieglākā DSLR kamera, kas aprīkota ar APS-C lieluma attēlu sensoru un korpusā iebūvētu attēla stabilizatoru. Tā ir lieliski piemērota ceļojumiem, kad vēlies uzņemt lieliskas kvalitātes attēlus, neraizējoties par papildu vietu savā bagāžā.

 a330_430_01

Ar jaunajām Alpha kamerām ciparu SLR tehnoloģija kļūst pieejama ikvienam, kas vēlas iegūt lieliskus attēlus, netērējot pārāk daudz laika savas kameras funkciju apgūšanai. Šīm kamerām ir vairākas priekšrocības: nelielai kamerai raksturīgā ērtā lietošana, kā arī unikāla attēlu kvalitāte un dažādas radošas iespējas, kas pieejamas tikai SLR formātā. Kameras ļaus iegūt labākus rezultātus un gūt prieku no fotografēšanas gan ģimenēm, gan nopietniem hobija līmeņa fotogrāfiem.

Alpha330 un Alpha380 ir aprīkotas ar ātru automātiskā fokusa tiešrādi (Live View), lai varētu ātri reaģēt un brīvā stilā uzņemt attēlus. Šajā unikālajā Sony sistēmā tiešrāde apvienota ar ātru un precīzu automātisko fokusu, tādēļ tā ir izmantojama pat kustīgiem objektiem. 2,7 collu LCD ekrāns tagad ir vēl spilgtāks, un attēli uz ekrāna ir skaidri pat tad, ja fotografējat dienasgaismā. Atlokāmo ekrānu var arī pagriezt gan uz augšu, gan uz leju (izņemot modeli Alpha230), tādējādi ļaujot ērti fotografēt jebkurā pozīcijā.

Tevi mulsina fotogrāfu lietotie termini? Tagad paskaidrojumi ir ērti pieejami jaunajā un lietotājam draudzīgajā saskarnē kameras skaidrajā un spilgtajā 2,7 collu LCD ekrānā. Izvēlies jebkuru no sešiem skatu priekšstatījuma režīmiem, kas ļauj pielāgot iestatījumus tā, lai tie atbilstu jebkurai vajadzībai. Ekrānā redzamais padomdevējs paskaidro izvēlēto režīmu, papildinot to ar attēla piemēru, lai ilustrētu iegūstamo rezultātu.

Unikālajā grafiskajā ekrānā skaidri redzams, kā tavi izvēlētie ekspozīcijas iestatījumi ietekmēs attēlu. Visām kamerām ir samazināts vadības pogu skaits, tāpēc pat tie, kas DSLR kameru izmantos pirmo reizi, nenobīsies no piedāvātajām radošajām iespējām.

 a230_430

Tāpat kā pārējām Alpha kamerām, arī visiem jaunajiem modeļiem ir korpusā iebūvēta SteadyShotTM tehnoloģija, kas nodrošina skaidrākus attēlus, kad fotografējat, turot kameru rokās. Sony korpusā iebūvētais attēla stabilizators koriģē kameras drebēšanu pat tad, ja neizmantojat statīvu.

Lai uzņemtos fotoattēlus varētu detalizēti aplūkot uz liela ekrāna, visus modeļus var pievienot augstas izšķirtspējas (HD) televizoriem. Augstas izšķirtspējas fotoattēlu atbalsts televizorā nodrošina kvalitatīvākus attēlus saderīgos BRAVIATM televizoru modeļos. Kameras pievienošana televizoram ir vienkārša, izmantojot HDMI izeju, un Alpha saderība ar BRAVIATM Sync tagad ļauj ērti vadīt slīdrādes un izmantot citas kameras funkcijas, lietojot televizora tālvadības pulti.

a380_430 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsgribētos!
Nākamais rakstsPelnrušķītes kurpītes