1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Minimālisms dizainā un augsta kvalitāte

 

Šajā jaunajā plāna dizaina televizorā BRAVIATM Z5500 ir pieejamas jaunākās enerģijas saudzēšanas tehnoloģijas. BRAVIATM Z5500 ir nozīmīgs papildinājums Sony BRAVIATM  televizoru klāstā. Z5500 ir Sony radītā vienmērīgas dinamiskas kustības tehnoloģija Motionflow 200 Hz. Televizors Z5500 spēj attēlot ne tikai augstas kvalitātes vienmērīgu kustību un asus kustības attēlus, bet komplektā ar jauno mājas kinozāles sistēmu HT-CT500 nodrošina arī jaudīgu skaņu. BRAVIATM Z5500 lietotājiem šīs tehnoloģijas nodrošina lielisku kvalitāti un audiovizuālu baudījumu.

Sporta pārraides un ātras kustības ekrānā tagad izskatās daudz labāk. Izmantojot sarežģītus algoritmus, tehnoloģija Motionflow 200 Hz katram oriģinālam aprēķina trīs papildu kadrus, palielinot kadru nomaiņas ātrumu no 50 līdz 200 kadriem sekundē. Papildus attēls tiek uzlabots ar neskaidro attēla kontūru noņemšanas tehnoloģiju Image Blur Reduction, kas notīra oriģinālos kadrus pirms jauna kadra ievietošanas. Tas savukārt nodrošina vēl asākus attēlus ar samazinātām neskaidrām kustību kontūrām. Pateicoties šīm tehnoloģijām ar BRAVIATM Z5500 tiek iegūts visvienmērīgākais un skaidrākais kustību atveidojums, kādu var nodrošināt  BRAVIATM televizori.  

Ārējam veidolam izmantota uzņēmuma Sony atšķirīgā draw the LINE dizaina koncepcija. Koncepcijas pamatā ir koncentrēšanās uz kopskatu – radīt tādu televizora dizainu, kas ir stilīgs, bet tomēr nenovērš uzmanību no notikumiem ekrānā. Televizora BRAVIATM Z5500 rāmis ir veidots pēc iespējas neuzkrītošs, rezultāts ir ne tikai elegants, bet ir arī ļoti moderns.

bravia_z5500_430

Televizors BRAVIATM Z5500 ir aprīkots ar Sony augstas izšķirtspējas jaunākās paaudzes attēlu apstrādes tehnoloģiju BRAVIA EngineTM 3. Tā pārdomāti analizē un optimizē HD vai SD avota videosignālus un uzlabo attēla detaļas, kontrastu un krāsas, lai iegūtu dabiskāku rezultātu. Tehnoloģija BRAVIA EngineTM 3 ir papildināta ar tehnoloģiju Live Colour Creation, kas nodrošina spilgtas un reālas krāsas.

Televizors Z5500 ir pieejams ar trīs dažādu lielumu ekrāniem (40, 46 un 52 collas) un tam ir DLNATM sertifikāts, kas, izmantojot tīkla Ethernet pieslēgvietu, ļauj to viegli savienot tīklā ar citām mājā esošām DLNATM ierīcēm, pat ja tās atrodas dažādās istabās. Tādējādi lietotāji var ātri piekļūt materiāliem, kas glabājas citās ierīcēs. To var izmantot, lai visā mājā straumētu MP3 failus, skatītos attēlus vai vērotu ar ciparu videokameru uzņemtos klipus pilnā augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē.

Jauninājums ir funkcija AppliCastTM, kas ļauj piekļūt daudzveidīgiem tiešsaistes pakalpojumiem, neieslēdzot datoru. Ja televizors Z5500 ir pievienots internetam, tas var parādīt iecienītāko starptautisko ziņu RSS plūsmas, akciju cenas, laika ziņas, horoskopus un citus materiālus.  

Protams, televizoram ir arī iebūvēts MPEG4 augstas izšķirtspējas (HD) uztvērējs virszemes un kabeļtelevīzijas tīkliem, kas nodrošina iespēju skatīties iecienītākos augstas izšķirtspējas (HD) raidījumus bez papildus ārējā ciparu dekodera.

 kdl40s5500_a3small_2_430

Tehnoloģija BRAVIA Sync ar tālvadības pulti ļauj vadīt BRAVIATM televizoru, mājas kinozāles sistēmu un Blu-ray disku atskaņotāju.

Visbeidzot, Sony Z5500 ir aprīkots ar elektroenerģijas taupīšanas slēdzi. Citi televizori patērē nedaudz elektrības, pat ja tie izslēgti gaidstāves režīmā. Viegli nospiežot uz televizora BRAVIATM Z5500 ērti izvietoto slēdzi, aparāts pilnībā tiek izslēgts tāpat kā atvienojot kontaktdakšu.

Uzņēmuma Sony televizors Bravia Z5500 būs nopērkams no 2009. gada jūlija, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs:

40" modelim – Ls 1350

46" modelim – Ls 1650

52" modelim – Ls 1990

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSieviešu pašcieņa
Nākamais rakstssaulīte