12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sargā dabu – iegādājies GreenHeart tālruni!

 

Abi jaunie GreenHeartTM tālruņi, kas veidoti izmantojot uzņēmuma Sony Ericsson nozares vadošo "zaļo kodolu", ir apņēmības rezultāts novērst bīstamu ķimikāliju izmantošanu izstrādājuma konstruēšanā un ražošanā. 

Pirmajam no izlaistajiem flagmaņiem – tālrunim C901 GreenHeartTM – ir elektroniska, tālrunī aplūkojama rokasgrāmata, kas aizstāj standarta papīra versiju un ietaupa 90% papīra, un samazina transportēšanas ietekmi uz vidi, jo gatavajam izstrādājumam ir mazāks iepakojums.

c901_greenheart_ocean_white_frontangled1_430

Tālruņa C901 GreenHeartTM korpuss ir izgatavots no vismaz 50% atkārtoti pārstrādātas plastmasas un tam ir optimizēts ekrāna apgaismojuma sensors, kas patērē mazāk elektroenerģijas. Tālruņa krāsojumā izmantota uz ūdens bāzes veidota krāsa, kam ir mazāka iedarbība uz gaistošiem organiskiem savienojumiem (VOC).  

 c901_greenheart_ocean_white_backbox_430

Tālrunis Naite, kura aprīkojumā ir daudz tālruņa C901 GreenHeartTMTM, kas ir viens no pirmajiem šāda veida lādētājiem. Pateicoties šim novatorismam, tālruņu novatorisko elementu, tiks pārdots ar mazjaudas lādētāju EP300 GreenHeartC901 GreenHeartTM un Naite radītais kopējais CO2 izmešu līmenis tiek samazināts par 15%.

 naite_front40_vapoursilver_greenheart2_593

Uzņēmums Sony Ericsson vēlas izmantot jauno GreenHeartTM izstrādājumu novatorismu, lai padarītu "zaļākus" visus savus izstrādājumus un sasniegtu izvirzīto mērķi uzstādīt jaunu ilgtspējības etalonu visā mobilā tālruņu nozarē. GreenHeartTM tālruņiem būs galvenā loma Sony Ericsson atjaunotajā izstrādājumu piedāvājumā.     

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstspiektdienas pacēlums
Nākamais rakstsLaimīgā- Es..