5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iemūžini savu vasaru ar jauno Sony Handycam® kameru!

 

Videokameras CX520VE nelielajā elegantajā korpusā ir 64 GB liela iekšējā atmiņa, kurā vietas pietiks 25 stundu ilgam augstvērtīgam un detalizētam Full HD kvalitātes video un 5.1 kanālu telpiskai skaņai (modeļa CX505VE 32 GB atmiņā var saglabāt 13 stundas). Vai šī gada atvaļinājumā vēlies filmēt vēl ilgāk? Vienkārši ieliec papildu atmiņas karti Memory StickTM un iemūžini vēl vairāk atmiņu, bez papildu diskiem vai kasetēm.

 654771200situation_1_bk_cx31800830_430

Jaunākās sensora, objektīva un apstrādes tehnoloģijas

Videokamera Handycam® CX520VE/505VE ir jaunāko Sony sensoru, objektīvu un apstrādes tehnoloģiju paraugs. Šo trīs komponentu lomas ir nevainojami līdzsvarotas, lai iegūtu visu laiku labāko attēlu jebkādos filmēšanas apstākļos.

Pārākās attēla kvalitātes stūrakmens ir īpaši augstās izšķirtspējas Exmor RTM CMOS sensors. Šinī Sony izstrādātajā sensorā ir izmantots ļoti efektīvs ClearVid fotošūnu kārtojums ar aizmugures apgaismojuma tehnoloģiju, kas uztver vairāk gaismas nekā parastie sensori. Rezultāts – kristāldzidrs un detalizēts Full HD kvalitātes video un fotoattēli ar 12 megapikseļu efektīvo izšķirtspēju, lielisku kontrastu un dinamiskām krāsām.

682851200cx31800_phantom_final_430

Sejas noteikšana un GPS

Tehnoloģija Face Touch uzlabo sejas noteikšanu, nodrošinot prioritāti jūsu izvēlētajam objektam. Vienkārši pieskarieties izvēlētajai sejai uz ekrāna: fokuss, krāsu balanss, ekspozīcija un funkcija Smile Shutter tiks optimizēti, lai jūs iegūtu burvīgu rezultātu.

 

Ceļojuma laikā kamerā CX520VE/505VE iebūvētais GPS uztvērējs ar satelīta pārraidītā signāla precizitāti reģistrēs uz tavu atrašanās vietu. Skaidrais un spilgtais 3 collu Clear Photo LCD plus ekrāns parādīs kartē tavu atrašanās vietu. Atgriežoties mājās, ar programmatūru Picture Motion Browser var ērti aplūkot visus ģeogrāfiski marķētos klipus un fotoattēlus, tādējādi atsaucot atmiņā ceļojuma norisi.

handycam_connectivity_430

Vienkāršām darbībām – Mana izvēlne

Draudzīgajā un jaunajā ekrāna saskarnē tagad iekļauta darbības atvieglojoša Mana izvēlne. Ātrākai un vienkāršākai lietošanai ekrāna pamatskatā var noteikt sešas biežāk lietotās funkcijas. Sekundārās ierakstīšanas un tālummaiņas pogas tagad ir redzamas kā ekrāna ikonas.

 

Pēc filmēšanas/fotografēšanas funkcija Highlight Playback automātiski izveido noslīpētas minifilmiņas, sajaucot atlasītos klipus un fotoattēlus ar profesionāliem efektiem un izvēlēto fona mūziku. Ciparu videokamerā var saglabāt līdz pat 8 scenārijiem, tādēļ tu vienmēr un jebkurā laikā vari baudīt savas iecienītākās filmiņas!

handycam_no_camera_shake_452 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLietutiņis
Nākamais rakstsLietus..