4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Tālrunis un fotokamera vienmēr līdzi

 

Kompānija Nokia piedāvā jaunu N-sērijas (multimediju) tālruni Nokia N86 ar 8 megapikseļu fotokameru, "Carl Zeiss" optiku, LED zibspuldzi un divdesmitkārtīgu digitālo tuvinājumu, kā arī platleņķa 2,8 "Tessar" objektīvu, kas ļauj uzņemt skaistus panorāmas skatus. Tālrunis jau paspējis iegūt prestižo TIPA (Tehnisko attēlu preses asociācijas) balvu kā labākā mobilā attēlveidošanas ierīce.

Nokia N86 8MP ne tikai nodrošina skaidrus augstas kvalitātes attēlus neatkarīgi no tā, vai fotografējat panorāmas skatus, savas iecienītākās sporta sacīkstes vai dabas skatus ceļojot, bet arī piedāvā plašas multimediju izklaides iespējas. Tā kā tālrunim ir 2,6 collu AM OLED platekrāna displejs un bezvadu interneta iespējas, tajā ērti var izlasīt jaunākās ziņas, laika ziņas, arī e-pastā ienākošās vēstules.
nokian868mpwhite_17_lowres_430
Dodoties uz kādu nepazīstamu vietu vai ārzemēm Nokia N86 īpašniekiem apmaldīties nav iespējams – telefonā iekļautas GPS navigācijas iespējas un lietojumprogramma Nokia Maps 3.0. Turklāt telefonā iespējams veidot vērienīgu mūzikas un foto kolekciju, jo 8 GB ietilpīgajā iebūvētajā atmiņā varēs uzglabāt līdz pat 4000 fotoattēlus. Mūziku tālrunī var klausīties līdz pat 25 stundām, savukārt spēlēt spēles vai atskaņot video – līdz pat 7 stundām ar vienu baterijas uzlādi. Telefonam ir arī jaunā Symbian S60 operētājsistēma un plašas datu pārraides iespējas – GPRS, HSCSD, EDGE, 3G, WLAN, Bluetooth 2.0.

nokian868mpindigo_02_lowres_550

Slaidera tipa tālrunim Nokia N86 ir klasisks un elegants dizains un tas automātiski maina savu ekrāna stāvokli: ja to turam horizontāli, arī ekrāns ieņem šādu stāvokli, ja pagriežam vertikāli – tas ātri pārkārtojas vertikālā līmenī. Tā ir papildu ērtība, jo, piemēram, turot ekrānu horizontāli, ir daudz vieglāk tajā apskatīt un arī rediģēt uzņemtās fotogrāfijas, kā arī klausīties mūziku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMālu maskas Tavam skaistumam
Nākamais rakstsDzīvoklis