7.5 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Jauni un moderni biznesa piezīmjdatori

 

Mazam uzņēmumam HP ProBook 4310s sniedz uzticamu un drošu darbu ar datoru, turklāt tā multimediju funkcijas būs noderīgas ne tikai darbā, bet arī personīgām vajadzībām.

Mazo uzņēmumu pārstāvji vēlas tādus datoru risinājumus, kas ļauj darba dienas laikā bez tehniskām problēmām veiksmīgi strādāt un kalpo arī privātām vajadzībām. HP ProBook 4310s dators pierāda, ka ir iespējams nodrošināt inovatīvas profesionālas funkcijas par pieņemamu cenu, tajā pašā laikā nezaudējot modernu dizainu.

hp_probook_4310s_notebook_pc_noir_430_01

Elegantais HP ProBook 4310s sver vien 1,97 kilogramus un ir tikai 27,3 mm plats. Tam ir pārsteidzoši spīdīgi melna virsma. Datoram ir 13,3 collu augstas izšķirtspējas (HD) displejs ar LED apgaismojumu un 16:9 proporciju (horizontālā izmēra attiecība pret vertikālo izmēru), aizsardzība pret žilbinošu gaismu, kā arī papildu iespējams displejam pievienot BrightView, kas nodrošinās skaidras un asas krāsas. Iegādājoties jauno piezīmjdatoru, ir iespējams izvēlēties starp divām video kartēm – ATI Mobility Radeon HD 4330 vai Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500 MHD. Datorā ir arī jaunākā Intel procesoru tehnoloģija.

HP ProBook 4310s lietotājs bauda pilnvērtīgu drošību bez papildu samaksas, pateicoties HP ProtectTools. Šo drošības rīku instalācija ir vienkārša, un to dažādās funkcijas kā, piemēram, paroles pārvaldīšana, lietotāja autorizēšana pirms datora ieslēgšanas, HDD kodēšana un citas pasargā piezīmjdatora datus tikai ar trim peles klikšķiem. HP QuickLook 2 programmatūra ļauj aplūkot e-pastu, kalendāru un personīgo kontaktu sarakstu ar vienas pogas nospiešanu. Lietotājs var arī izvēlēties HP un2400 Mobile Broadband Module (WWAN) moduli, kas nodrošina iespēju pieslēgties internetam vairākās vietās – ne tikai tur, kur ir pieejams WiFi. Lietotājs var izvēlēties četru vai astoņu šūnu akumulatoru ilgākam darbam ar datoru. Piezīmjdatoram ir arī citas jaunas priekšrocības, tajā skaitā HDMI ports, lai varētu pieslēgties HD displejiem, un ExpressCard 34 slots, kā arī Secure Digital MultiMediaCard lasītājs.

hp_mini_5101_notebook_pc_front_open_430

Otrs jaunais biznesa piezīmjdators HP Mini 5101 ir elegants un viegli pārnēsājams kompanjons cilvēkam, kurš vēlas bieži lietot datoru ārpus biroja. Piezīmjdatora dizains ir smalks, tas sver tikai 1,3 kilogramus un piedāvā 10,1 collu augstas izšķirtspējas displeju ar LED apgaismojumu un 1366 x 768 izšķirtspēju.

Piezīmjdatora klaviatūra ir gandrīz tikpat liela (95%), cik tradicionālā, nodrošinot ērtu rakstīšanu. Datorā ir iebūvēta vebkamera un mikrofons, lai bez papildu tehnikas varētu darboties sociālajos un profesionālajos interneta tīklos arī ārpus biroja. Lietotājs var nosūtīt un saņemt e-pastu un apmainīties ar tūlītējiem ziņojumiem, lietot internetu, kā arī baudīt multimediju vidi, jo datoru var pieslēgt internetam ar WiFi sertificēta WLAN savienojuma palīdzību, turklāt par papildu samaksu iespējams datoram iegādāties klāt arī WWAN.

"Mūsdienās uzņēmēji bieži strādā ārpus biroja telpām, tāpēc viņiem ir vajadzīgs piezīmjdators, kas nodrošina lieliskas funkcijas gan birojā, gan arī ārpus tā. Turklāt viņi vēlas modernas biznesa tehnoloģijas, kas ir piemērotas viņu profesionālajam stilam," stāsta Mantas Gabrijolavičius. "HP Mini 5101 to visu nodrošina – plašu funkciju klāstu piezīmjdatorā ar modernu dizainu, tuklāt par pieņemamu cenu."
 

Datora izturīgā virsma ir no noslīpēta alumīnija, kas pasargā datoru no bojājumiem laikā, kad lietotājs to izmanto ārpus biroja. Lietotājs var izvēlēties četru vai sešu šūnu akumulatoru, lai nodrošinātu papildu datora darbības laiku.

Plašo funkciju klāstu atbalsta Intel Atom procesors un 160 GB cietais disks, atvēlot pietiekami daudz vietas datiem, filmām un mūzikai. HP Mini 5101 datorā ir Mobile Intel GMA 950 UMA video karte. Pateicoties HP Disk Sanitizer sistēmai, lietotājs var būt pārliecināts par satura aizsardzību.

HP ProBook 4310s un HP Mini 5101 Latvijā būs pieejami šī gada jūlija beigās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsdoma.
Nākamais rakstsTiesibas