6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Dzīvo bez robežām!

 

Sony Ericsson iepazīstinājis ar tālruni XPERIATM X2, kas ir jauns Windows®Microsoft® Office Mobile dokumentus un sazināties ar saviem kolēģiem neatkarīgi no atrašanās vietas. operētājsistēmas tālrunis, kas nodrošina savā klasē labākās e-pasta un multivides iespējas. Mūsdienu pasaulē, kur svarīga loma ir nepārtrauktiem sakariem, lietotāji var tūlīt sinhronizēt savu e-pastu un kalendāru, ātri un efektīvi atvērt un rediģēt Microsoft® Office Mobile dokumentus un sazināties ar saviem kolēģiem neatkarīgi no atrašanās vietas.

x2_frontclosed_horisontal_elegant_black_0000__1_427 

Tālrunim XPERIATM X2 ir arī jauna slaidrādes funkcija, kas nodrošina ātru piekļuvi biežāk lietotajām tālruņa iespējām. Slaidrāde nodrošina ātru piekļuvi adresātiem, ziņojumiem, multividei un citām funkcijām, kā arī ļauj pārskatīt nokavētos ienākošos notikumus, lietotājam ziņo par neatbildētiem zvaniem, e‑pasta ziņojumiem un īsziņām, tādējādi nepalaidīsiet garām svarīgu ziņu.

XPERIATM X2 lietotājiem ir plašas iespējas, jo iespējams izmantot 14 īpaši paredzētus un jau sākotnēji ielādētus paneļus XPERIATM, kā arī iegūt vēl 16 lejupielādējamus paneļus. Paneļi nodrošina lietotājus ar jaunāko informāciju, sākot no Skype, Mytopia un GoogleTM un beidzot ar spēlēm, CNN un Windows LiveTM. Uzlabotā skārienjutīgā saskarne un jaunais telpiskais panelis lietotājiem ļauj elastīgi izmantot darbvirsmas paneļus ar darījumu, izklaides un sakaru iespējām. Vienkārši iestatiet, lai noteiktā dienas laikā parādās izvēlētais elements – no rīta jaunāko ziņu portāls, pusdienlaikā YouTubeTM, bet dodoties mājup – spēles.

x2_frontclosed_vertical_elegant_black_0000__1_582 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKārtējais modes untums..
Nākamais rakstsMājas drēbes.