3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Laimē Nokia mobilo telefonu!

 

nokian868mpwhite_200

Nokia N86 8MP – izsmalcināti balta dizaina tālrunis un fotokamera vienmēr līdzi.
– Ne vienmēr gribas stiept līdzi fotokameru, bet pēc tam ir skumji, ka nav izdevies iemūžināt mirkļus ar draugiem vai lieliskus dabas skatus. Nokia N86 ir glauna balta dizaina tālrunis un fotokameru vienā ierīcē.
– Ar 8 megapikseļu fotokameru, "Carl Zeiss" optiku, LED zibspuldzi un divdesmitkārtīgu digitālo tuvinājumu, kā arī platleņķa 2,8 "Tessar" objektīvu Nokia N86 parūpēsies ne tikai par kvalitatīvām bildēm, bet arī skaistiem panorāmas skatiem.
– Iespēja izveidot vērienīgu mūzikas un foto kolekciju, jo 8 GB ietilpīgajā iebūvētajā atmiņā varēs uzglabāt līdz pat 4000 fotoattēlus.
– Mūziku tālrunī var klausīties līdz pat 25 stundām, savukārt spēlēt spēles vai atskaņot video – līdz pat 7 stundām ar vienu baterijas uzlādi.
– Tā kā tālrunim ir 2,6 collu AM OLED platekrāna displejs un bezvadu interneta iespējas, tajā ērti var izlasīt jaunākās ziņas, laika ziņas un arī e-pastā ienākošās vēstules.
– Klasiskā un elegantā dizaina tālrunis automātiski maina savu ekrāna stāvokli: ja to turam horizontāli, arī ekrāns ieņem šādu stāvokli, ja pagriežam vertikāli – tas ātri pārkārtojas vertikālā līmenī. Tā ir papildu ērtība, jo, piemēram, turot ekrānu horizontāli, ir daudz vieglāk tajā apskatīt un arī rediģēt uzņemtās fotogrāfijas, kā arī klausīties mūziku.
– Dodoties uz kādu nepazīstamu vietu vai ārzemēm, nebūs iespējams apmaldīties – telefonā iekļautas GPS navigācijas iespējas un lietojumprogramma Nokia Maps 3.0.
– Telefonam ir arī jaunā Symbian S60 operētājsistēma un plašas datu pārraides iespējas – GPRS, HSCSD, EDGE, 3G, WLAN, Bluetooth 2.0.

nokia5530xpresmusic_200 

Nokia 5530 XpressMusic – mūzikas, foto un video skārienekrāna ekspresis modernai dīvai.
– Jaunais tālrunis ar skārienjūtīgu 2,9 collu platekrānu, lielisko skaņas kvalitāti un komplektācijā ietilpstošajām stereo austiņām būs piemērots mūzikas faniem, savukārt ar 3,2 megapikseļu kameru ar autofokusu un zibspuldzi varēs uzņemt augstas kvalitātes foto un video.
– 4GB lielajā atmiņā varēs veidot plašas mūzikas (līdz pat 12 000 dziesmu), foto un video krājumus.
– Tālrunim ir īpaši skaļuma regulēšanas taustiņi un skārienjutīgi mūzikas taustiņi sākuma ekrānā, kā arī stereo FM radio.
– Tālrunim ir multimediju taustiņš, kas neatrodas korpusa labajā augšējā stūrī – uzliekot uz tā pirkstu, atveras vertikāla nolaižamā multimediju josla, ar kuras palīdzību var ātri un ērti piekļūt mūzikai, videoklipiem un fotoattēliem, kā arī internetam.
– Skārienjūtīgo displeju varēs lietot gan ar pirkstu, gan irbuli.
– SMS un e-pastu rakstīšana būs pavisam ērta, pateicoties pilnajai QWERTY tastatūrai, tāpat lietot varēs arī burtciparu tastatūru vai arī rakstīt ar roku.

nokiae75_red_200 

Nokia E75 – sievišķīgi moderns tālrunis pašpārliecinātai karjeristei.
– Sievišķīgi gaumīgs sarkana dizaina telefons, kas īpaši paredzēts pašpārliecinātai karjeristei – tālrunis ir nopietns datora funkciju aizvietotājs un nodrošina pieeju internetam, dokumentiem, e-pastam ārpus mājām, augstskolas vai darba.
– Tālrunis patiks arī tām, kuras bieži raksta SMS un lieto e-pastu, jo izbīdāmā QWERTY tastatūra šo procesu ievērojami atvieglo.
– Lielais 2,4 collu QVGA displejs padarīs interneta pārlūkošanu ērtāku.
– Pateicoties lietojumprogrammai Quick office, varēs ne tikai atvērt Word, Excel, Pdf un citus dokumentus, bet arī tos rediģēt.
– Tālrunī varēs lietot arī bezvadu internetu, kur vien tas ir pieejams.
– Dodoties ceļojumā, A-GPS uztvērējs un Nokia kartes lietojumprogramma palīdzēs neapmaldīties.
– Elektroniskajā vārdnīcā varēs tulkot visās tālrunī esošajās valodās.
– Brīvajā laikā varēs izmantot 3,2 megapikseļu kameru ar ar "Carl Zeiss" optiku un zibspuldzi, FM radio un mūzikas atskaņotāju, kā arī citas izklaides iespējas.
– Tālruņa akumulators nodrošinās līdz pat 5,2 stundas ilgas sarunas.
– 4GB atmiņas kartē varēs glabāt foto, mūziku un citus failus.

 nokia_6700_200

Nokia 6700 – atturība un elegance klasisko vērtību cienītājai.
– Tālrunis ar modernu dizainu un augstas kvalitātes materiāliem un iespaidīgām funkcijām.
– 5 megapikseļu kamera ar LED zibspuldzi nodrošinās lieliskas bildes, gan uzņemot dabas skatus, gan notverot ballītes emocijas.
– Telefona ekrānā ērti varēs lasīt jaunākās ziņas internetā, laika ziņas un arī e-pastā ienākošās vēstules.
– Lai neapmaldītos ceļojumā ārvalstīs vai atklājot vēl neiepazītas vietas Latvijā, lieti noderēs navigācijas iespējas ar GPS un Nokia Maps.
– Plašas multimediju iespējas sākot ar foto un video uzņemšanu, mūzikas un FM radio atskaņotāju un beidzot ar spēlēm brīvā laika pavadīšanai.
– Līdz pat četru stundu ilgs sarunu laiks.

 nokia5800xpressmusic_200

Nokia 5800 XpressMusic – patiesai mūzikas mīļotājai ar skārienjūtīgu ekrānu.
– Tālrunis ar lielu 3,2 collu skārienjūtīgu ekrānu ir īpaši radīts tam, lai klausītos mūziku.
– Pagriežot telefonu horizontāli, pagriežas līdzi arī ekrāns, kas atvieglos gan mūzikas klausīšanos, gan interneta lietošanu.
– Tālruni īpašu padara tas, ka informāciju tajā var ievadīt un funkcijas izvēlēties gan ar pirkstu, gan irbuli un pat plektru – atliek tikai izvēlēties ērtāko variantu.
– Tālrunim ir virtuāla ciparnīca, burtciparu tastatūra un virtuāla datoram līdzīga lielā tastatūra (pagriežot tālruni sāniski), kā arī – cik pārsteidzoši! – rokraksta atpazīšana.
– Novatoriskā kontaktu josla ļaus tālruņa sākuma ekrānā salikt četrus biežāk lietotos kontaktus un ar vienu pieskārienu piekļūt jaunākajām īsziņām, e-pasta ziņām, ierakstiem tālruņa katalogā un fotoattēliem.
– 8 GB atmiņā varēs uzglabāt līdz pat 6000 dziesmu.
– Daudzas multimediju iespējas: foto un video uzņemšana ar 3,2 megapikseļu iebūvēto kameru ar Carl Zeiss optiku, video skatīšanās, bezvada interneta lietošana, spēļu spēlēšana un citas.
– Navigācijas iespējas – atrodoties nepazīstamā vietā, ir lieliski apzināties, ka tālrunis var būt arī ceļvedis.

Klikšķini šeit un piedalies Cosmo.lv draudzeņu konkursā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsšistas
Nākamais raksts.