6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iepazīsties: Sony Ericsson XPERIA™ X10

 

Tālruņa izveidē izmantots uzņēmuma Sony Ericsson izklaides mantojums, kas apvienots ar bagātīgu grafiku ar uzņēmuma Sony izstrādātām intelektiskām iespējām. Tālrunis XPERIATM X10 iepazīstina ar jaunu UX platformu, kas tiks ieviesta arī citos tālruņos un nepārtraukti tiks pilnveidota ar jauniem līdzekļiem un iespējām.

UX platforma tiek veidota, par pamatu izmantojot atvērtu operētājsistēmu, un tā sniedz unikālas Sony Ericsson lietošanas iespējas, apvienojot savā klasē labākos izklaides līdzekļus ar oriģinālām lietotnēm, nepārspējamu sociālo mediju pakalpojumu integrāciju un bagātīgu grafisko lietotāja saskarni. XPERIATM X10 ir pirmais tālrunis, kas patiešām cilvēcisko cilvēku mijiedarbību ar tālruņiem.

xperia_x10_melns_509

Ieviešot tādas orģināllietotnes kā Mediascape un TimescapeTM, tālrunis XPERIATM X10 lietotājiem visu tālruņa saturu ļauj kārtot intuitīvā veidā:

 

Lietotne Sony Ericsson TimescapeTM vienviet apkopo visu saziņu ar vienu personu. Pārlūkojiet savas sarunas pārskatāmā veidā, vienā paņēmienā pārbaudot savus kontus tīmekļvietnēs FacebookTM, MySpaceTM un TwitterTM, kā arī fotoattēlus, e-pasta ziņojumus un tekstus.

Lietotne Sony Ericsson Mediascape nodrošina ātru veidu, kā no labākajiem draugiem un mūziķiem iegūt visu vajadzīgo mūziku, fotoattēlus un videomateriālus. Tā spēj piekļūt saturam jebkurā vietā – tālrunī, tīmekļvietnē YouTubeTM, PlayNowTM arēna – un to visu pasniegt tieši jums.

Intelektiskās iespējas, kas integrētas lietotnēs Mediascape un TimescapeTM, ļauj automātiski atpazīt sakarus starp kontaktpersonām, saturu un medijiem. Iesakot alternatīvus saziņas veidus vai palīdzot iepazīties ar jaunu mediju iespējām, lietotāji var atklāt vairāk iespēju daudz atvērtākā veidā. Piemēram, nospiežot jauno neierobežoto iespēju pogu, lietotājam vienā skatā ir apkopota visa viņa sarakste ar vienu personu. Intelektiskais seju pazīšanas līdzeklis vienā attēlā atpazīst līdz pat piecām sejām, automātiski tās savieno ar jūsu sociālā tīkla tālruņu grāmatiņu un citiem saistītiem sakaru veidiem, kādus izmantojat saziņā ar šo personu.

xperia_x10_459 

Tālrunis XPERIATM X10 būs nopērkams nākamā gada 1. ceturksnī melnā un baltā krāsā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstspaciemojos slimnīcā.
Nākamais rakstskatra diena kā sestdiena