1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Esi pārliecināta savā prezentācijā!

 

Izmantojot lāzerstara rādītāju, bezvadu ērtības un intuitīvo slaidrādes vadību, kas atrodama ar tausti, Logitech jaunās prezentāciju vadības ierīces ļauj bez problēmām pārvietoties telpā, lai tu varētu koncentrēties uz efektīvāku un iespaidīgāku prezentāciju.

Logitech Professional Presenter R800

Logitech Professional Presenter R800 ļauj pilnībā vadīt prezentāciju. Lai koncentrētos uz klausītājiem, nevis pulksteni, prezentāciju vadības ierīce Professional Presenter R800 nodrošina vienkārši iestatāmu laikatskaiti ar klusiem, vibrējošiem brīdinājuma signāliem. 1×1,5 collu lielajā LCD ekrānā attēlotā laikatskaite ir labi saskatāma, lai uzreiz redzētu atlikušo laiku. Turklāt vibrosignāls brīdina, ja līdz prezentācijas beigām atlikušas piecas un divas minūtes, kā arī par to, ka laiks ir beidzies. Tiklīdz atvēlētais laiks ir pagājis, laiks tiek skaitīts pieaugošā secībā līdz pat sešdesmit minūtēm. Tādējādi var redzēt, cik daudz laika ir pārtērēts. Ja auditorijas uzmanības piesaistīšanai pārvietojaties no vienas telpas vietas uz citu līdz pat 30 metru attālumam, uztveršanas līmeņa rādītājs LCD ekrānā ļauj neaiziet pārāk tālu (ārpus uztveršanas zonas). Ar zaļo lāzerstara rādītāju ir vienkārši piesaistīt auditorijas uzmanību noteiktai informācijai no jebkuras vietas telpā – arī uz LCD ekrāniem un spilgti apgaismotās telpās. 

logitech_professional_presenter_1_616

Logitech Professional Presenter R400

Logitech Wireless Presenter R400 ir izstrādāta, lai palīdzētu vadīt prezentācijas mazākās sapulču telpās. Bezvadu prezentāciju vadības ierīcei Wireless Presenter R400 ir sarkans lāzerstara rādītājs, kas ir labi saskatāms gandrīz uz visām virsmām. Baterijas indikators nodrošina, ka ierīcei vienmēr būs pietiekami daudz enerģijas, lai pabeigtu prezentāciju. Savukārt 15 metru uztveršanas diapazons ļauj pārvietoties pa telpu, lai labāk uzrunātu klausītājus. Vienkāršais un mazais ierīces veidols ļauj to ērti lietot un ņemt līdzi.

Abām prezentāciju vadības ierīcēm ir profilēta forma, kas lieliski piemērota turēšanai rokā un nodrošina ērtības neatkarīgi no tā, cik ilga ir prezentācija. Lai atvieglotu iestatīšanu un pārvietošanu, abas prezentāciju vadības ierīces ir uzreiz gatavas lietošanai un nav vajadzības instalēt programmatūru. Kad pienācis laiks visu iepakot un doties prom, uztvērējs ir ievietojams prezentāciju vadības ierīcē. Savukārt pārvadāšanai paredzētā somiņa nodrošina tās aizsardzību.

logitech_wireless_presenter_421

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBūs aitas, būs cirpēji
Nākamais rakstsTads rudens skumīgums.