0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sony padomi Ziemassvētku dāvanu izvēlei

 

Blu-ray atskaņotājs BDP-S360

Blu-ray atskaņotāji būs vienas no pieprasītākajām šī gada lielajām Ziemassvētku dāvanām. Un ar atskaņotāju Sony BDP-S360 jūs varat noskatīties klasisko Ziemassvētku filmu Viens pats mājās lieliskā attēla un skaņas kvalitātē. Atskaņotājs uzlabo arī parasto DVD filmu kvalitāti – ar BDP-S360 iegūsiet labākos filmu skatīšanās iespaidus šajā gadā. Ar atskaņotāju BDP-S360 varat izmantot  BD-live funkciju, kā arī tas sniedz iespēju pārsūtīt attēlus no sava datora. Mazumtirdzniecības cena: Ls 160.

 1_200_02

 

DSC-WX1: nofotografējiet visu ģimeni

Elegantā kamera Cyber-shot TM WX1 būs lieliska dāvana fotografēšanas entuziastiem. Zem kompaktā korpusa slēpjas vislabākās Sony optiskās, attēlveidošanas un apstrādes tehnoloģijas. Mazumtirdzniecības cena: Ls 255.

2_200_02

HDR-CX505VE: uzņemiet savu Ziemassvētku filmu

Ziemassvētku svinības, sveču gaisma un patīkami siltas sajūtas – tie ir brīži, kuros iesakām izmantot kameru Sony Handycam HDR‑CX505VE. Šī videokamera ir teicami piemērota filmēšanai sliktā apgaismojumā, turklāt tā ir kompakta un ļoti viegla. Videokamera būs ideāli piemērota skaistāko Ziemassvētku mirkļu iemūžināšanai, netraucējot svinības. Mazumtirdzniecības cena: Ls 790.

3_183

WALKMAN W sērija: atbrīvojies no liekajiem kilogramiem, klausoties savu iecienītāko mūziku

Pēc Ziemassvētkiem bieži vien seko sirdsapziņas pārmetumi un apņemšanās Jaunajā gadā atbrīvoties no svētku laikā uzņemtajiem kilogramiem. Lieko kaloriju zaudēšana ir daudz patīkamāka, klausoties mūziku. Atskaņotājs Sony Walkman W202 ir lieliski piemērots gan slēpošanai, gan skriešanai. Atskaņotājs W202 ir integrēts austiņās un atbrīvo jūs no neparocīgajiem vadiem – tāpat tas būs piemērots arī izbaudot ziemas priekus – slēpojot un slidojot. Mazumtirdzniecības cena: Ls 56.

4_183

DSLR- α330: notveriet Ziemassvētku noskaņu
Sony α330 nodrošina profesionālu fotografēšanas rezultātu, kāds iespējams tikai ar DSLR kamerām. Ar kameru Sony α330 iespējams iemūžināt Ziemassvētku noskaņu, turklāt ar šo kameru fotografēt var sākt ikviens, jo vienkārša lietotāja pamācība ir jau iestrādāta pašā foto kamerā. Novietojiet to zem Ziemassvētku eglītes ar uzlādētu bateriju un, izņemot no kastītes, tā jau būs gatava lietošanai. Mazumtirdzniecības cena: Ls 416.

5_183

Televizors BRAVIA Z5500 ar inovatīvu skaņas sistēmu HT-CT500

Televizors BRAVIA Z5500 atšķirīgo Sony "draw the LINE" dizaina koncepciju paceļ jaunos augstumos. Tam ir ļoti šaurs rāmis un nav nekā cita, kas varētu novērst jūsu uzmanību no ekrānā redzamā lieliskās kvalitātes attēla. Pievienojiet skaļruņus HT‑CT500, lai no televizora iegūtu dinamiskāku skaņu bez kņadas, ko rada ierastās telpiskās skaņas sistēmas. Mazumtirdzniecības cena: televizoram KDL40Z5500 ir Ls 1080.

6_304

 

Walkman S sērija: skaņas bauda jūsu ausīm

S540 – jaunākais Walkman atskaņotājs ar iebūvētiem skaļruņiem. Tā ir lieliska Ziemassvētku dāvana ikvienam mūzikas mīļotājam, kā arī tiem, kas vēlas savu mūziku atskaņot citiem. Sony mūzikas atskaņotāji ir pazīstami ar savu kvalitatīvo skaņu. Ar Sony Walkman S540 jūs varat klausīties mūziku, un tas palīdzēs jums radīt Ziemassvētku noskaņu – gan klausoties austiņās, gan arī skaļruņos. Mazumtirdzniecības cena: Ls 91.

7_229

 

 

BRAVIA S5700: vairs nekādu strīdu, ko skatīties

Mums katram ir iecienītākie Ziemassvētku un Jaunā gada televīzijas raidījumi, taču varbūt pārējie mājās vēlas skatīties ko citu. Pārnēsājamais un kompaktais televizors atrisina šo problēmu. Lai arī televizors ir neliels un kompakts, tomēr tam ir visas nepieciešamās tehnoloģijas. Galu galā tas taču ir BRAVIAKDL19S5700 ir Ls 305. televizors! Mazumtirdzniecības cena: televizoram

8_229

 

WE5: "zaļš" televizors baltajam gadalaikam

Videi draudzīgas lietas ir gan svarīgas, gan tāpat tās iemanto arvien lielāku popularitāti. Sony BRAVIA WE5 ir videi draudzīgs televizors, kas samazinās jūsu elektrības rēķinu. Tā elektroenerģijas taupīšanas pamatā ir jaunais mikroskopiskas cauruļveida karstā katoda dienasgaismas lampas (HFCL) aizmugurējā tehnoloģija, kas paaugstina energoefektivitāti, tajā pat laikā lieliskā BRAVIATM attēla kvalitāte paliek nemainīga. Tā ir lieliska Ziemassvētku dāvana gan ģimenei, gan videi. Mazumtirdzniecības cena: televizoram KDL40WE5 ir Ls 931.

9_229

DPF-D72: digitālo fotoattēlu rāmis

Šis 7 collu digitālais fotorāmis ar 1 GB lielu iebūvēto atmiņu var uzglabāt 2000 fotoattēlu un ļauj šos attēlus skatīt arī citiem. Ziemassvētkos uzņemtās fotogrāfijas jūs tūlīt varēsiet nodemonstrēt savai ģimenei. Ja vēlaties mainīt vai pievienot fotoattēlus, tikai pievienojiet to datoram vai arī ievietojiet fotorāmītī atmiņas karti. Šī varētu būt laba dāvana tiem, kuriem jau viss ir! Mazumtirdzniecības cena: Ls 70.

10_275

Sony Walkman X sērija – izbaudiet klusumu

WALKMAN® X sērija nodrošina maksimālas izklaides iespējas. Tā aprīkojumā ir jaunākās Sony audio un video tehnoloģijas, līdz ar to tā ir lieliska izvēle ikvienam, kas, atrodoties ceļā, vēlas klausīties savu mūzikas kolekciju. Slaido, kompakto un vizuāli pievilcīgo X sērijas atskaņotāju viegli ielikt kabatā. Vai plānojat Ziemassvētkos doties ceļojumā? Ja vēlēsieties nodoties Ziemassvētku noskaņām bez traucējošiem apkārtējiem trokšņiem, tad spēsiet novērtēt ciparisko trokšņu slāpēšanu. Mazumtirdzniecības cena: Ls 196.

11_229 

CMT-Z100iR – vienkāršs risinājums augstas precizitātes (hi-fi) entuziastiem
CMT-Z100iR ir kompakta skaņas sistēma, kas pieejama melnā un baltā krāsā. Tās daudzo iespēju klāstā ir atskaņošana no iPod / CD / USB, AM/FMCMT-Z100iR pie sienas, izmantojot VESA sienas kronšteinu, kas ir standarta televizoru montāžas aprīkojums. Mazumtirdzniecības cena: Ls 283. diapazona radiouztvērējs, ienākošā audio pieslēgvieta, divi 20 W skaļruņi, tālvadības pults un liels ekrāns, kurā tiek rādīts laiks un izvēlētā funkcija. Izmantotās akustiskās tehnoloģijas nodrošina bagātīgu un skaidru skaņu. Jūs būsiet patīkami pārsteigti par šādas mazas sistēmas jaudu! Papildus ērtībai Sony ir nodrošinājis arī iespēju montēt šo mikrosistēmu CMT-Z100iR pie sienas, izmantojot VESA sienas kronšteinu, kas ir standarta televizoru montāžas aprīkojums. Mazumtirdzniecības cena: Ls 283.

12_211

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.