2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Testējam HP Photosmart Premium

 

photosmart_premium_aio_small_430

Dizains:

Runājot par dizainu, šķiet, ka šoreiz Hewlett-Packard tam praktiski nav pievērsies, jo printeris ārēji izskatās diezgan nepievilcīgs un sarežģīts no pirmā acu skata. Korpusā, kā jau vairumā IT ierīču tiek izmantota "putekļu pievelkoša" plastmasa, ja mēs to notīrām, tad nākamajā dienā printeris atkal izskatās ar plānu baltu putekļu kārtu, kā atradies celtniecības objektā.

 

Tehnoloģiskās iespējas:

Patīkamākais, ka beidzot ir izstrādāta iekārta, kura ne tikai veic pamatfunkcijas – prot drukāt, skanēt un kopēt, bet tā arī spēj darboties bez datora līdzdalības. Lai ieskanētu attēlu vai dokumentu, vairs nav nepieciešams dators, bet ar touch screen displeju tagad var norādīt, kur šo dokumentu nosūtīt – vai tas ir dators, vai kāda no atmiņas iekārtām – USB flash vai atmiņas kartēm. Ir iespēja arī skanēt dokumentu, lai to varētu saņemt ar interneta starpniecību, piemēram, kādam iedodot printera interneta adresi un to dokumentu kāds varētu saņemt jau skanēšanas procesā (īsti jēgas tai funkcijai gan nesaskatīju).

Patīkama lieta, kura šajā iekārtā ir ieviesta, ir wireless un bluetooch, kas atvieglo ikdienu, kā piemēram, ar wireless palīdzību tagad iekārtu var savienot ar datoru bez vadiem, kā arī ar plaukstas datoru, bet ar bluetooch palīdzību var izdrukāt fotogrāfijas un dokumentus pa taisno no mobilā telefona vai citām iekārtām, tikai nosūtot failu uz drukas iekārtu.

Tā kā šīs drukas iekārta izstrādāta, lai drukātu foto attēlus, tad ar to drukāšanu tiek pat ļoti veiksmīgi galā atšķirībā no citu brendu drukas iekārtām. Funkcija, kas man personīgi patika – iespēja samērā vienkārši no maziem foto attēliem izkopēt jau jaunu 10×15 cm foto attēlu, piemēram, padomju laika bildītes, kuras ir plēstas no albūmiem, tad ar jaunu kopiju izveidošanu var skaisti restaurēt šo attēlus.

 

Nebūtiska iespēja, bet tomēr iepriecina tas, ka:

1. Iespējams ērti ievietot apdrukājamo papīru.

2. Iekārta piedāvā izprintēt spēles, kalendārus utt.

3. Iespējams pieslēgties fisheye interneta fotoalbumam, lai pa taisno no tā varētu izdrukāt vēlamās bildes.

 

Printera administrēšana:

Izklausās jau sarežģīta lieta, bet šī iespēja ir ļoti patīkama ar to, ka var no nelielas no tīkla adreses interneta pārlūkā apskatīt printera statusu, piemēram, cik lapas ir drukātas, kartidžu tilpumu un citas tehniskas iespējas.

 

Plusi:

1. Vidēja cena: ~ 140 LVL.

2. Iekārtas lietošanas ērtums vērtējot no 0 – 10, es dotu visus 10 puktus.

3. Lieli drukāšanas apjomi (A4 dokumenti ap 200 lpp ar melno tinti), fotogrāfijas ap 100 fotogrāfijām.

4. Bezvadu iespēja.

5. Ārējo atmiņas kāršu pievienošanas iespēja.

6. Web administrēšana.

 

Mīnusi:

1. Lielais izmērs.

2. Putekļu pievelkošs.

photosmart_premium_aio_small_430_01

HP Photosmart Premium All-in-One aprīkots ar ērti un viegli lietojamu 8.9 cm lielu skārienjūtīgo ekrānu, kas ļauj apskatīt, rediģēt un aktivizēt drukas funkciju ar pirksta pieskārienu.  Fotogrāfijas iespēms izdrukāt gan no USB atmiņas, gan fotokameras atmiņas kartes bez datora ieslēgšanas. Turklāt HP Photosmart Premium piedāvā bezvadu saslēguma iespējas caur Wi-Fi, Bluetooth ® un Ethernet piezīmjdatoriem, stacionārajiem datoriem un mobilajām ierīcēm.

Iekārtas apkalpošanai izmanto HP 364 Series Ink kārtridžus ar piecām atsevišķām tintes kasetnēm labākas foto kvalitātes iegūšanai (ieskaitot HP 364 Photo Black standarta vai XL Ink kārtridžus).

Iekārta sertificēta ar videi draudzīgo ENERGY STAR ® zīmi, kas apliecina, ka tā par 25 % mazāk patērē elektroenerģiju kā iepriekšējie modeļi un piedāvā papīra lietderīgas izmantošanas iespējas, piemēram, izmantojot divpusējas  drukāšanas funkciju.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKo darām greizsirdības trakumā
Nākamais rakstsviskas.