9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Fotografē ar prieku!

 

w380_2_l_430

Kameru Cyber-shot W380 iespējams izvēlēties ar melnas, sudraba, zelta vai sarkanas krāsas korpusu, un tā par pievilcīgu cenu piedāvā neiedomājami plašas novatoriskas attēlveidošanas iespējas.

Panorāmas meklētājs ļauj viegli un ērti fotografēt ainavas, pilsētu siluetus, grupu portretus un vēl daudz ko citu. Tikai nospiediet fotografēšanas slēdzi un virziet kameru, lai uzņemtu visu ainu. Panorāmas režīms nekavējoties automātiski apvieno daudzos attēlus un izveido vienu attēlu ar ļoti plašu skata lauku (līdz pat 185 grādiem).

w380_7_l_430

Lai gan šī kamera ir vēl plānāka un mazāka nekā tās priekšteces, tā var dižoties ar f/2,4 Sony G objektīvu, kam ir 5x optiskā tālummaiņa un 24 mm plats leņķis, lai varētu izmantot visas priekšrocības, ko sniedz CCD sensora 14,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspēja. Šis kvalitatīvais objektīvs ar ļoti plašo atvērumu sniedz jaunas radošas iespējas – no vienmērīgi defokusētiem portretiem līdz pat fotografēšanai vājā apgaismojumā bez zibspuldzes. 

 

Visiem jaunajiem Cyber-shot modeļiem ir iebūvēta programmatūra Picture Motion Browser (PMB) Portable. Izmantojot USB kabeli, pievienojiet kameru datoram ar interneta pieslēgumu, un jau pēc pāris klikšķiem Cyber-shot kamerā esošos attēlus un videoklipus varat ērti augšupielādēt iecienītākajās attēlu un videoklipu koplietošanas tīmekļvietnēs.

 

Sony piedāvā pilnu aksesuāru klāstu, kas maksimāli palīdz izmantot Cyber-shot kameru iespējas. Ar Cyber-shot kameru, izmantojot jaunākās paaudzes InfoLITHIUMTM uzlādējamos akumulatorus, jūs nekad nepalaidīsiet garām kādu īpašu fotografēšanas iespēju. Uzlabotā konstrukcija nodrošina ļoti ilgu fotografēšanu un ātru uzlādi, izmantojot plānu un vieglu lādētāju, kas turklāt neaizņem daudz vietas.

w380_9_430

Jaunās Cyber-shot ciparkameras Latvijā būs nopērkamas no 2010. gada februāra

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMana dīva
Nākamais rakstsNedēļa.