1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Videoatzīšanās mīlestībā

 

Ir grūti būt tālu vienam no otra, bet neskatoties uz attālumu, jūs esat kopā! Sāciet dienu ar sasveicināšanos.

Videozvanīšana ir ļoti vienkārša

– No diska, ievērojot norādes, instalējiet tīmekļkameras programmatūru.

– Pievienojiet tīmekļkameru datora USB pieslēgvietai.

– Palaidiet programmu VidTM un piezvaniet savam mīļotajam cilvēkam!

_mg_1160_430 

Videozvaniem Logitech iesaka izmantot līdznēsājamo tīmekļkameru Logitech® Portable Webcam C905. Jūs varēsit sazināties no ikvienas vietas, kur pieejams interneta pieslēgums! Carl Zeiss® optika ar automātiskā fokusa funkciju ļauj iegūt ļoti skaidru attēlu pat ar ļoti lielu pietuvinājumu. Saziņa būs ļoti reāla, it kā jūs viens no otra atrastos tikai rokas stiepiena attālumā – jūs nepalaidīsit garām savas otrās pusītes burvīgo smaidu un laimīgo acu skatienu.

Saziņas lietotne Logitech VidTM automātiski tiks instalēta vienlaikus ar tīmekļkameru. Lai zvanītu, lietotnes lodziņā jāievada tikai zvana saņēmēja e-pasta adrese. Kad viņš pieņems uzaicinājumu, jūs uzreiz ieraudzīsit viņa zvana ikonu. Pietiek tikai noklikšķināt uz šīs zīmes, lai varētu piezvanīt.

Iemiedziet kopā. Ir patīkami patērzēt pirms miega, ekrānā redzot izteiksmīgi smaidīgas acis un dzirdot ieaijājošus mīlestības vārdus. Ērtākai lietošanai ar klēpjdatoru izmantojiet paliktni Logitech® Speaker Lapdesk N700. Paliktnī ir iebūvēts ventilators, kas nodrošina gaisa plūsmu zem klēpjdatora. Mīkstā un ērtā pamatne, kā arī tajā iebūvētie stereoskaļruņi, kas nodrošina piesātinātu mūzikas skanējumu, palīdzēs nebeidzami ilgi un ērti sarunāties.

_mg_0990_430

Uzdāviniet viens otram svētkus – esiet kopā katru minūti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPatīkami
Nākamais rakstsne tik pozitīvi.