3.2 C
Rīga
trešdien, 27 marts, 2024

Klāt pasaulē mazākais tālrunis!

 

Ar prieku varam pavēstīt, ka jau tuvākās nedēļas laikā Sony Ericsson XPERIATM X10 mini nonāks Latvijas veikalos. Kopā ar tālruni XPERIATM X10 mini pro tas piedāvā augstākās klases funkciju apvienojumu ar Sony Ericsson jaudīgo UX platformu, kas ir īpaši izstrādāta nelielām ierīcēm. 

XPERIATM X10 mini un X10 mini pro ar izbīdāmu QWERTY tastatūru apvieno Android platformu ar Sony Ericsson lietotnēm un pielāgojamu UX platformu. Lietotājs var izvēlēties no plaša lietotņu klāsta Android MarketTM un tādejādi izveidot unikālu un personisku mobilā tālruņa lietošanu. Tāpat arī iespējams pielāgot tālruņa sākuma ekrāna četrus stūrus, lai nodrošinātu ātru piekļuvi tālruņa svarīgākajām lietotnēm un funkcijām. 

XPERIATM X10 mini apkopo visu saziņu vienviet. Tā sākuma ekrāns ir ar četriem pielāgojamiem stūriem. Lieliski noderēs arī 5 megapikseļu foto un videokamera, ar kuras uzņemtajiem foto un video varēsi dalīties ar draugiem izmantojot tīmekli. Tu varēsi piekļūt mūzikas pasaulei, izmantojot atskaņotāju, kas savienojas ar mūzikas veikaliem un  YouTubeTM. Izmanto arī pārējos mini telefona pakalpojumus.

se_xperia_x10_mini_pp07_black_1_430Ziņu no preses relīzes materiāliem sagatavoja Klinta Bravlanska

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.