2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Tavi 8 veiksmes punkti, lai iepazītos internetā

 

Iepazīšanās portāla otrapuse.lv komanda piedāvā dažas pamatlietas, lai Tava uzturēšanās netā būtu maksimāli patīkama un droša.

 

1.Atmet neērtības sajūtu, ja Tev tāda ir radusies

Šis nav pamudinājums ievietot sava profilā izdevušos kailfoto. Iet runa par Tavu imunitāti pret apkārtējo kritiku un viedokļiem par iepazīšanos netā. Vienmēr būt tādi, kas kvēli atbalsta virtuālo iepazīšanos un tādi, kas to nosoda kā "lūzera" pazīmi. Neļauj draugiem, radiem un kolēģiem laupīt sev drosmi. Atceries, ka Tu nekad nebūsi pārāk veca, pārāk neglīta, pārāk tāda un šitāda, lai nedarītu to, ko vēlies.

2.Neizpārdod sevi "pa lēto"

Nav noslēpums, ka virtuālajā vidē apgrozās dažādi cilvēki, diemžēl arī tādi, kuri paaugstina savu pašapziņu uz citu cilvēku rēķina. Nesamierinies ar Tava virtuālā sarunu biedra / drauga spiedienu vai nievām tikai tāpēc ka viņš ir pievērsis Tev kādu nebūt uzmanību. Tu esi pelnījusi saieties ar tādu, kas būs Tevis cienīgs.

 

3.Privātās informācijas drošība

Droši vari ar savu virtuālo sarunu biedru apspriest, cik kruts ir jaunākais Apple kompānijas datorbrīnums, bet nekad neatzīsties, ka Tev tāds ir mājās. Tātad atceries – Tavi personas dati, dzīvesvietas adrese, Tava un radinieku materiālā labklājība ir izpaužama tikai pārbaudītiem cilvēkiem.

4.Profils – atbilstošs Taviem mērķiem un būtībai

Ko Tu meklē? Flirtu? Nopietnas attiecības? Izvēlies savu "skatuves vārdu" jeb niku ar apdomu. Ko Tu vēlies pateikt pasaulei par sevi? Kādu publiku vēlies piesaistīt? Kāds foto ir ievietots? Atceries, ka "katrai muciņai ir savs vāciņš" un nebrīnies, ka uz niku "Nakts nimfa" atsaucas vieni piedzīvojumu meklētāji.

5.Izstrādā imunitāti pret neveiksmēm

Neviens jaunas lietas mēģinājums nav ar 100% garantiju. Varbūt būs ilgi jāgaida uzmanības zīmes. Būs vairāk vai mazāk veiksmīgi randiņi. Būs gan tādi, kur kāda no pusēm nepacietīgi gaidīs pirmās un vienīgās tējas tases izdzeršanas brīdi, gan arī tādi, kur jūs stundām pļāpāsiet kā veci paziņas. Varbūt kāds no kavalieriem Tev atsūtīs indīgu atsauksmi "Njā, uz fotogrāfijas tu izskatījies jaunāka". Neņem galvā un apbruņojies ar humora izjūtu. Tu esi vienreizēja un neatkārtojama.

6.Tu esi drosmīga

Virtuālajā vidē vari atļauties arī ko tādu, ko nevari īstajā dzīvē. Piemērīt dažādas maskas, parunāt nerātnas lietiņas, uzrunāt vīrieti pirmā. Bet protams, atceries – interneta vide nav tik anonīma, kā tu domā.

7.Uzmanies no atkarības tīkliem

Pazīstams stereotips – no virtuālajām attiecībām atkarīgie, kuri netā pavada stundas un dienas. Sāk uzskatīt savus anonīmos interneta draugus un pielūdzējus, kas slēpjas zem nikiem, par īsto pasauli un noniecina iepriekšējos draugus. Katrā stereotipā ir daļā taisnības. Nepazaudē īstus dārgakmeņus lētu grabuļu dēļ.

8.Atceries – Tu vari būt laimīga!

Tici, ka Tev izdosies. Mēs esam bagātā pasaulē, kur mīlestības, laimes un materiālo labumu pietiek visiem. Varbūt laime neatnāk pie mums pēc pasūtījuma un pie visiem vienā laikā. Bet tā noteikti atnāk pie tiem, kas tai tic.

cosmo_bilde_647

www.otrapuse.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsJūs aizmirsāt kaut ko…
Nākamais rakstsharmonija