13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Sievišķības revolūcija piezīmjdatoru krāsu izvēlē

 

HP ir papildinājis HP Mini 210 līniju ar diviem jauniem, dzīvespriecīgiem dizainiem – rūtaini-rozā (Preppy Pink) un balta kristāla (White Crystal), šobrīd piedāvājot stila, elegances un modes cienītājām šos mazos piezīmjdatorus 6 dažādās krāsās. HP Mini 210 ir līdz šim plašākajās krāsu un stila variācijās izveidotais piezīmjdators.

hp_mini_210_preppy_pink_front_right_430

Jaunais Rūtaini-rozā HP Mini 210 dizains ir veidots unikālajā HP Imprint 3-D tehnoloģijā. Pat skārienjūtīgā pele ir izveidota rozā krāsā, savukārt ierīces apakšā uzdrukāts neliels kūciņas attēls, paspilgtinot iekārtas sievišķīgās līnijas.

Nelielajiem HP Mini 210 ir 10,1 collu liels ekrāns, Intel Atom N450 1.66GHz procesors, 1 GB operatīvā atmiņa, VGA, pieci-vienā atmiņas karšu lasītājs, un piezīmjdatora cieto disku ir iespējams palielināt līdz pat 320 GB. 6 šūnu baterija garantē līdz pat 9 stundu darbības laiku arī ceļojuma laikā, kad elektrības padeve nav pieejama. HP Mini 210 piezīmjdators sver tikai 1,1 kg un tā biezums ir 25 mm, līdz ar to, to būs viegli ievietot nelielā plecu somiņā.

Miniatūrais HP Mini 210 piedāvā vairākas uzlabotas funkcijas: krāsainu, plānu un gaumīgu dizaina korpusu, augstu video un audio izšķirtspēju, WLAN un Bluetooth mobilās opcijas, kā arī 3G platjoslas pieslēguma iespējas un GPS. 

Šobrīd HP Mini 210 ir iespējams iegādāties Black Crystal, Silver Crystal, Pacific Blue, Sonoma Red, White Crystal un Preppy Pink krāsu dizainos. Pavisam nesenā pagātnē tika izveidota īpaša HP Mini 210 līnija – Vivienne Tam Edition ar taureņu dizainu, ko "Sex un Lielpilsēta" fanes noteikti būs jau pamanījušas jaunajā filmā.

hp_mini_210_preppy_pink_rear_left_open_430_01

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDomu grauds kā Aristotelim :)
Nākamais rakstsDarbs!