3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Labākais risinājums kvalitatīvām fotogrāfijām!

 

Kameras kompaktais dizains, gudrā vadība un garās tālummaiņas objektīvs to padara par ideālu tiem, kuri vēlas viegli lietojamu, vienmēr līdzi paņemamu digitālo kameru. Lietotāji var uzņemt satriecošus foto un video attēlus jebkādos apstākļos – no ģimenes svinībām līdz ainavām vai attālu objektu pietuvinātiem fotouzņēmumiem.

powershotsx130isfrtflashblackjpgoriginal_430

Canon iestrādātais optiskais IS piedāvā trīs iedaļu priekšrocību, līdz ar to ir vienkāršāk uzņemt izcilus attēlus vājā apgaismojumā ar ilgu ekspozīciju, jo tiek samazināts miglainums, ko rada kameras sakustēšanās, uzņemot attālus objektus tālummaiņas telefoto sniedzamībā. Platais skatu leņķis nodrošina iespēju uzņemt no neparastiem skatu leņķiem, kā arī kopīgot rezultātus ar draugiem uzreiz pēc attēlu uzņemšanas. PowerShot SX130 IS atbalsta HD video ar stereo skaņu – lietotāji var bez vilcināšanās pārslēgties no foto uz augstas kvalitātes video un atkal atpakaļ vienā ērtā un kompaktā kamerā.

powershotsx130issilverbckjpgoriginal_430

Ikviens ģimenes loceklis var iegūt izcilus rezultātus, pateicoties gudru fotografēšanas funkciju un radošo režīmu klāstam. Izmantojot Easy režīmu, kamera ļauj vienkārši "notēmēt un knipsēt", deaktivējot lielāko daļu pogu un ekrānā nerādot nevajadzīgas ikonas. Tā tiek atvieglota vislabākā kadra kompozīcija un uztveršana, neraizējoties par iestatījumiem. Šī kamera palīdzēs tev tikt pie skaistām bildēm, neuztraucoties par tās sarežģīto lietošanu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIzgāztuve
Nākamais rakstsATMIŅAS